63 ČETVORNA METRA

Dvosobni stan s velikom knjižnicom

Vodimo vas predivan i prostran švedski stan. Velik je 63 četvorna metra, a sastoji se od velike prostorije otvorenog tlocrta u kojoj su se smjestili dnevni boravak i kuhinja te radni kutak i svije spavaće sobe te male kupaonice.

Prednost ovog interijera je što u velikoj prostoriji ima mnogo dnevne svjetlosti zbog predivnih velikih prozora. Upravo zbog količine svjetlosti, vlasnici ovog interijera mogli su si dopustiti igranje s neutralnim bojama i bijelim nijansama. Zvijezda ovog interijera definitivno je velika polica s knjigama i fotografijama koja se prostire cijelim jednim zidom, a visoka je do samog vrha plafona.




Biljke, tepih i kutna garnitura svojim su bojama i uzorcima u ovaj interijer unijeli dinamičnost i toplinu te bismo ih mogli nazvati zvijezdama interijera odmah nakon velike šarmantne police.




Prva mala spavaća soba smještena je odmah iza duplih vrata. U njoj se nalazi velika keramička peć, po čemu možemo zaključiti da je ova velika prostorija pregrađena kako bi se dobila dodatna soba.




Kuhinja i blagovaonski dio su prostrani i uređeni s puno predivnih detalja. Kuhinju prozračnom čini upravo to što nema viseće kuhinjske ormariće, već otvorene police. Tepih orijentalnog uzorka savršeno se uklopio u ovo jednostavno uređenje.

Velika spavaća soba također je jednostavno uređena, a ističu se zidna dekoracija i simpatična velika bijela visilica.

Ovaj dom uređen je u skandinavskom stilu i savršen je za jednu malu obitelj.

Izvor: planete-deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 10:37