Kreće nova sezona

Dvostruki jubilej InDizajna: Kreće 20. sezona InDizajna u 10. godini emitiranja

Projekt uređenja stana
 Saša Lisjak
Od 26. rujna, u već dobro poznatom terminu, nedjeljom ujutro na RTL-u kreće nova sezona InDizajna

Mirjana Mikulec i njezin tim u 10. godini emitiranja nastavljaju otkrivati interijere koje potpisuje njezin studio, kao i nove trendove, inspiraciju i korisne savjete za uređenje doma.

Ova godina je bila prepuna izazova i promjena, ali i posebna za tim Mirjane Mikulec jer slavi 10 godina postojanja emisije InDizajn, a sada je na redu i jubilarna, 20. sezona. U prijepodnevnom terminu nedjeljom na RTL-u očekuju vas novi interijeri koje je uredio studio Mirjane Mikulec, ali i niz drugih atraktivnih i korisnih sadržaja i trendova iz svijeta uređenja i opreme za dom.

U prvoj i najdugovječnijoj domaćoj emisiji iz svijeta interijera ekipa InDizajna vodi vas u Istru, gdje je pronašla nekoliko luksuznih vila koje će biti pravi izvor inspiracije, a prava poslastica za ljubitelje estetike i arhitekture bit će i projekt obiteljske kuće u Bosni, koji potpisuju poznata dizajnerica i njezin tim.

image
Darko Mihalić

„Ponosna sam i sretna što unatoč aktualnoj situaciji koja nam je svima promijenila način života i poslovanja, uspijevamo iz projekta u projekt otići korak dalje. U svakoj novoj sezoni nastojimo biti zanimljiviji i ponuditi nešto novo našim gledateljima. Vjerujemo da smo u tome uspjeli i u ovoj jubilarnoj, 20. sezoni i da ćemo, kao i do sada, ispuniti sva očekivanja naših vjernih pratitelja te dobiti nove koji tek otkrivaju svijet interijera“, poručila je dizajnerica Mirjana Mikulec.

image
Idejno rješenje obiteljske kuće u Bosni
image
Idejno rješenje stana
image
Preuređenje učionice škole u Petrinji
Marko Cindrić

Pored raskošnih dizajnerskih prostora, gledatelje u 12 epizoda nove sezone očekuju i makeoveri interijera u kojima će moći vidjeti kako je tekao proces preuređenja u životnim prostorima klijenata studija Mirjane Mikulec te kako se uz manji budžet može puno napraviti i izmijeniti.

„InDizajn je postao prepoznatljiv i po tome što nudi širok raspon priloga te načina uređenja - od onih gdje su klijenti spremni uložiti više sredstava, preko makeovera u kojima obnavljamo dijelove interijera pa sve do nagradnih u kojima osvježavamo jednu prostoriju gledateljima koji su osvojili besplatno preuređenje na natječaju Iznenadi me“, ističe dizajnerica.

image
Projekt uređenja stana
Marko Cindrić
image
Projekt uređenja stana
Saša Lisjak
image
Projekt uređenja stana
Saša Lisjak

Jedan od takvih nagradnih natječaja kojeg ćemo vidjeti u 20. sezoni Mirjani Mikulec je posebno drag jer je sa suradnicima opremila učionicu osnovne škole Mato Lovrak u Petrinji koja je pod svoj krov primila učenike iz okolnih škola oštećenih potresom. Za njih je jedna od učionica prenamijenjena u produženi boravak u kojem pišu zadaće i druže se dok čekaju povratak kući autobusima.

Sve priloge InDizajna moći ćete naknadno pogledati na službenoj web stranici www.indizajn.hr , a nove ideje za uređenje možete popratiti i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, kao i na YouTube kanalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 15:12