NOVA LOKACIJA

Eduro na Radničkoj cesti: Hrvatski proizvođač ugradbenih ormara i namještaja po mjeri

Mario Poje
Zaštitno lice brenda je glazbenica Danijela Martinović, koja je podržala otvorenje nove poslovnice u Zagrebu

Poznati hrvatski proizvođač ugradbenih ormara i namještaja po mjeri vrhunske kvalitete Eduro otvorio je vrata nove poslovnice u Zagrebu, na Radničkoj cesti 1a. Kao novo zaštitno lice brenda s 23 godine iskustva pojavljuje se glazbenica i spisateljica Danijela Martinović. Otvorenje su podržali brojni prijatelji Edura: Petar Grašo, Viktorija Rađa, Iva Radić, Mirjana Mikulec, Goran Bogdan, Jole, Hana Huljić, Domenica, Tomaž Kavčić (Michelin star chef Dvorec Zemono Slovenija) te Jure Tomič (Michelin star chef Ošterija Debeluh) koji je i pripremio delicije za uzvanike.

image
Mario Poje

Eduro se ponosi Superbrand i Qudal medaljom za kvalitetu proizvoda, a tvrtki je dodijeljena i BestBuy Award za proizvod s najboljim omjerom kvalitete i cijene

VELIK IZBOR

- Dobar ormar najvažnija je sporedna stvar na svijetu. Samo da se zna. Od donjeg rublja preko svilenih bluza i nakita pa sve do šešira i kaputa. Sve na jednome mjestu. Iako zvuči nemoguće, stvarno je moguće. Moja dugogodišnja želja se ispunila kada je u moj dom ušao on i riješio da ostane... ugradbeni ormar Eduro. To je luksuz koji je dostupan i koji pripada svakome, vjerujte mi - na svoj je poseban način objasnila Danijela Martinović kako su se Eduro i ona našli zajedno u priči.

Eduro je vodeća tvrtka u proizvodnji ugradbenih ormara s kliznim vratima, koji su, osim po kvaliteti izrade, poznati po kliznim sustavima koje su sami razvili i koji imaju desetogodišnje jamstvo, što najbolje govori o čvrstoći i dugotrajnosti proizvoda. Kupcima se nudi i velik izbor materijala, boja profila i razne opreme za ormare. Ujedno se radi o hrvatskom proizvodu s obzirom na to da su ormari proizvedeni u tvornici Eduro koja se nalazi u Velikoj Gorici. Vlasnici su Superbrand i Qudal medalje za kvalitetu proizvoda, a posebno su ponosni na BestBuy Award koju dodjeljuju kupci za proizvod s najboljim omjerom kvalitete i cijene na tržištu.

image
Mario Poje

SUGESTIJE KUPACA

Ove je godine Eduro, uz svoje poslovnice u Splitu i Zadru, otvorio i nove salone u Zagrebu i Rijeci. Osluškujući sugestije kupaca, proširili su svoj asortiman na kuhinje, sklopive krevete, sjedeće garniture, fotelje, stolove, stolice, podnice i madrace te su tako kupcima omogućili opremanje stambenog prostora na jednome mjestu.

Više informacija potražite na www.eduro.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. ožujak 2024 11:09