Eklektični dom u Melbourneu

Stan mladog poduzetnika i galeristice

Ovaj vrlo eklektičan, šaren prostor dom je dviju inspirativnih i veselih osoba: poduzetnika Simona Griffithsa i njegove partnerice, galeristice Melisse Loughnan. Simon i Melissa žive u njemu već tri godine, nakon što su ga preuzeli u zakup od prijatelja koji su ondje prije živjeli (najbolje stanove za najam gotovo se nikad ne može pronaći uobičajenim jednostavnim kanalima). Iako je prostor unajmljen, Melissa i Simon ipak su ga uspjeli personalizirati, pretvoriti u svoj dom i učiniti jedinstvenim. Ispunili su ga impresivnom umjetničkom zbirkom koja uključuje i brojne radove umjetnika koje Melissa predstavlja u svojoj galeriji. Osim impresivne zbirke umjetnina, interijer je ispunjen prekrasnim mish-mash vintage namještajem koji je prikupljen na različitim mjestima.
– Kad smo se preselili, nismo imali novca ni namještaja pa smo se dali u potragu putem eBaya. U nekoliko mjeseci uspjeli smo kupiti nekoliko dobrih komada namještaja po prihvatljivim cijenama. Većina našeg namještaja je australski vintage, ali imamo i nekoliko uvezenih vintage komada – kaže Melissa.
Iako interijer pomalo nalikuje na muzej, Melissa i Simon uspjeli su unijeti jedinstvenu estetiku, a vrhunac prostora je njegova funkcionalna svestranost. Oboje su samozaposleni pa kuća uključuje veliki radni prostor u prizemlju. Kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak također su smješteni u donjem dijelu kuće. Prvi kat je rezerviran za spavaću sobu, kupaonicu i terasu s prekrasnim pogledom na grad. Interijer je prostran i svijetao, idealan za život i rad. Nama se jako svidio, a vama?

Ako vam se svidio ovaj interije, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2024 17:46