MILI LOVE DECO

Ekonomistica, mama i zaljubljenica u uređenje interijera i fotografiju pustila nas je u svoj dom

 Milena Dabić
Milena je supruga i mama djevojčice i dječaka, a uređenjem interijera i fotografijom se bavi amaterski

- Iza profila @mili.love.deco stoji Milena Dabić, apsolventica Ekonomskog fakulteta u Beogradu ili kako ja sebe zovem vječita studentica – kroz šalu nam se na samom početku otkriva ova mlada i kreativna mama koja je velika zaljubljenica u uređenje interijera i fotografiju. Milena je supruga i mama djevojčice i dječaka, a uređenjem interijera i fotografijom se bavi amaterski tako da sama uređuje svoj dom i objavljuje fotografije istoga na svome Instagram profilu. Milena nam priznaje da iako je amater u svemu tome ponekad žali što njezino obrazovanje nije ipak išlo u tom smjeru jer to je doista nešto u čemu uživa.

image
Milena Dabić
image
Milena Dabić
image
Milena Dabić
image
Milena Dabić

Ovaj preslatki stan se nalazi u Beogradu i površine je 103 metra kvadratna. Glavni dio stana je ujedno i najveća prostorija u kojoj se spajaju dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja koji su uređeni pomalo u skandinavskom stilu u kombinaciji s detaljima industrijskog stila. Osim ove prostorije u stanu se nalaze još dvije dječje sobe, jedna za djevojčicu koja ima svoj naglasak na jednom blago ružičastom zidu u kombinaciju s bijelom bojom u ostatku sobe, dok je druga za dječaka s naglaskom na sivom zidu i motivima u plavoj boji.

image
Milena Dabić
image
Milena Dabić
image
Milena Dabić
image
Milena Dabić

Velika spavaća soba je predviđena za mamu i tatu, a u stanu su se još smjestile i dvije kupaonice. Kroz cijeli stan se prožima zajednička poveznica u sivoj i bijeloj boji s ponekim naglascima u crnoj te naravno, neizbježno drvo koje svemu daje jedan topli osjećaj doma. - Moje boje oduvijek su bile crna i siva, i one definitivno prevladavaju u stanu, ali s godinama sam počela pomalo se micati iz zone komfora i mislim da sam donijela dobru odluku, a posebno kada su u pitanju dječje sobe.

image
Milena Dabić
image
Milena Dabić
image
Milena Dabić

- Veliki sam ljubitelj biljaka i prirode i gledam da je iskoristim gdje god mogu, a ideje za uređenje doma su definitivno potekle s Pinteresta i Instagrama i gomile časopisa o uređenju doma – kaže Milena. Saznajemo da uređenje stana još uvijek traje, kako to i obično biva, jer Dabići su se u stan uselili tek prije nekoliko mjeseci i još uvijek međusobno vode slatku bitku na čiju će stranu prevagnuti stil. Kako kaže, kroz šalu, Milena – Suprugu je dosta kauč i televizija - dok ona ima druge ideje na pameti.

image
Milena Dabić
image
Milena Dabić
image
Milena Dabić
image
Milena Dabić

Dio namještaja u stanu je rađen po mjeri jer vlasnica u salonima teško nalazi ono što se njoj sviđa, a pogotovo kada su u pitanju kuhinje pa se ipak odlučila dati izraditi jednu posebnu za sebe. - Svakako me u stanu čeka još mnogo truda i ulaganja posebno kada je u pitanju rasvjeta, ali i nekih dijelova koji strpljivo čekaju... Zato se i dalje naoružavam idejama na Instagramu, i pokušavam ne žuriti kako bi na kraju sve bilo jedna prava zaokružena cjelina - zaključuje na samom kraju Milena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 05:39