Cool mjesto

Ekskluzivna spa oaza: Novi walk-in studio za nokte otvoren u centru Zagreba

 Les Mains
Zagreb je bogatiji za novi walk-in nail studio u kojem će žene, ali i muškarci te djeca moći uživati poput holivudskih zvijezda

U Zagrebu je nedavno otvoren novi walk-in nail studio Les Mains, koji se ističe savršeno balansiranim spojem zdravlja i ljepote, koristeći vegan i cruelty free proizvode. Nas je privukao i interijer.

image
Les Mains
image
Les Mains
image
Les Mains
image
Les Mains

Prostor koji se proteže na 120 kvadrata i dva kata sastoji se od osam radnih jedinica za manikuru i pedikuru. Cjelokupan projekt predstavlja savršen spoj luksuza, ugodnosti i sigurnosti, a potpisuju ga OCD arhitekti. Nježni i ugodni tonovi boja djeluju smirujuće, a predivan interijer i pomno birani detalji oduševljavaju na prvi pogled, navodeći vas da se u potpunosti prepustite posebnim spa ritualima koje nudi.

image
Les Mains
image
Les Mains

Posebno biran miris ambijenta ulazak je u zonu opuštanja i potpuno spa iskustvo, a masaža ruku ili nogu stručnjakinja koje su iskustvo stekle u nekim od najboljih salona u Dubaiju, sastavni je dio tretmana. Impresivan pristup, ekskluzivnu ponudu i savršenu uslugu potvrđuje podatak da se za vrijeme tretmana ili čekanja možete opustiti uz čašu prosecca, kave ili čaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 01:33