MODERAN DVOSOBNI STAN

Elegantno gradsko utočište

 

Danas vam predstavljamo jedno elegantno gradsko utočište. Riječ je o dvosobnom izvrsno uređenom stanu veličine 60 m2, koji je gotovo sav otvoren, a sastoji se od jednog velikog dnevnog boravka i kuhinje. Samo su mala spavaća soba i kupaonica formalno odvojene od zajedničkog prostora. Ovdje ćete vidjeti fantastičan tok svjetlosni, raskošan izbora materijala i dnevni prostor s lijepim ukrasima. S visinom stropa od tri metra, stan je prozračan i prostran.

Stan se sastoji od malog, ali lijepo uređenog hodnika opremljenog konzolom, okruglim ogledalom i pripadajućim ormarom, a otvara se prema dnevnom boravku otvorenog tlocrta s kuhinjom, pripadajućom blagovaonom i dnevnim boravkom. Velika moderna kuhinja ukusno je uređena sivim kuhinjskim ormarima, Carrara mramorom radnom površinom i svom poželjnom strojnom opremom, uključujući hladnjak za vino.

Prostrani dnevni boravak s veličanstvenim prozorom i ljubičastim zavjesama od poda do stropa idealan je za druženja. Tu je i veliki ormar koji se brine za spremanje odjeće, dva elegantna siva kauča ukrašena s puno jastuka koji prostor čine udobnim.

Harmonično uređena spavaća soba ima veliki bračni krevet, noćne ormariće i malu galeriju fotografija.

Prostrana kupaonica prekrivena je mramorom. Ovdje je iza ostakljenog zida postavljena tuš kabina, ima i moderan umivaonik, zidni WC, prostor za ugradbeni ormar i podno grijanje.

Izvor: behrer.se

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 13:51