Životni prostor

Eva Mendes i Ryan Gosling povećavaju prirodno svjetlo u svojoj dnevnoj sobi pomoću ovog inovativnog trik

 DAVE ALLOCCA/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA/
Glumica otkriva briljantno rješenje za ispunjavanje svog doma sunčevom svjetlošću

Jeste li se ikada zapitali kako svoj dom učiniti svjetlijim? Eva Mendes i Ryan Gosling možda imaju odgovore. Eva, glumica The Other Guys, na Instagramu je podijelila svoju modernu dnevnu sobu, a dizajneri interijera bili su impresionirani načinom na koji njihov dom povećana prirodno svjetlo.

U nastavku zavirite u životni prostor Eve Mendes i supruga Ryana Goslinga koji se rijetko viđa.

Duhoviti Instagram video prikazuje Evu Mendes kako se šali s kamerom dok briše prašinu sa svog staklenog Noguchi stolića za kavu vlažnom maramicom. Eva kleči na tepihu od smeđeg i crnog ratana sa svjetlosivom sofom iza sebe. U pozadini svijetle sobe primjećujemo velike prozore u stilu skladišta i zid od prozorskih stakala koji vode u sljedeću sobu. Nebeskoplavi odsjaji na stoliću za kavu ukazuju na to da soba možda uključuje i krovne prozore.

Stručnjaci za dizajn interijera vole ideju svijetle dnevne sobe, za koju kažu da je uljepšana četirima glavnim dizajn značajkama: loft prozorima, cijelim zidom od prozora, bijelim zidovima i staklenim stolićem za kavu. Svaku smo detaljno istražili sa stručnjacima u nastavku.

Stručnjaci za dizajn kažu da su prozori u stilu skladišta i stakleni zidovi glavne značajke koje povećavaju svjetlost u dnevnoj sobi Eve Mendes i Ryana Goslinga. Constantine Anest, izvođač radova usmjeren na dizajn, počinje, - Suvremeni prozori u stilu skladišta doprinose estetskoj privlačnosti interijera, dodajući dašak modernosti i industrijskog šarma. Veliki, ekspanzivni prozori na zidu stvaraju osjećaj otvorenosti i prostranosti u prostoriji, čineći je svjetlijom i privlačnijom. Minimalistički dizajn prozora također dodaje elegantan i čist izgled prostoru, poboljšavajući cjelokupni suvremeni dojam.

Constantine nastavlja: ‘Prednosti ovih prozora su brojne. Prozori u stilu skladišta izrađeni su od velikih staklenih ploča, što povećava količinu svjetlosti koja može ući u prostoriju. Obilna prirodna svjetlost ne samo da smanjuje potrebu za umjetnom rasvjetom tijekom dana, već također stvara vezu između unutarnjeg i vanjskog prostora.

Naglašava da su ovi prozori briljantna dizajnerska ideja za podizanje raspoloženja koja može pomoći u povećanju sreće i produktivnosti.

Jen Ebert, urednica digitalnog izdanja Homes & Gardens, navodi da ideja o bijeloj dnevnoj sobi i reflektirajuće površine u domu Eve Mendes i Ryana Goslinga uvelike pridonose osjećaju svjetlosti u prostoru. - Bijeli zidovi i bijeli podovi stvaraju reflektirajuću površinu u ovoj modernoj dnevnoj sobi iz sredine stoljeća, kaže Jen. - Ovo omogućuje jarkom svjetlu iz više prozora da se odbija od zidova i umnožava po sobi, što rezultira iznimno svijetlim prostorom.

Jen dodaje: - Stakleni namještaj poput prozirnog stolića za kavu dodatno osvjetljava Evin prostor. Omogućuje protok svjetlosti, umjesto da blokira sunce. Ova nekretnina nudi potpuni, svijetli dojam u ovoj dnevnoj sobi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. studeni 2023 18:33