Projekt za pet

Falkensteiner Premium: Ovog ljeta otvara se luksuzni kamp u Zadru

Kamp će imati 375 smještajnih jedinica, od čega 276 parcela, 86 mobilnih kućica i 13 glamping jedinica

Jedinstven položaj, izniman dizajn, Wellness Spa centar sa saunama, uslugama masaže, tretmana lica i tijela te posebnim tuševima “doživljaja”, vanjski bar, bazen s odvojenim bazenom za djecu i dva tobogana, animacija za djecu, moderno opremljene sanitarije, stanica za punjenje hibridnih vozila, restoran s pogledom na more, a uz sve to je i dog friendly…

Sve je to Falkensteiner Premium Kamp Zadar s pet zvjezdica, 375 smještajnih jedinica, od čega 276 parcela, 86 mobilnih kućica i 13 glamping jedinica. Smješten je u mirnom parku unutar Falkensteiner Resorta Borik s izravnim pristupom pješčano-šljunčanoj plaži koja se proteže na više od jednog kilometra, a prve goste primit će ovo ljeto.

Projektirao ga je poznati arhitekt Robert Bezdikian, vodeći računa i o konceptu zelenila i recikliranju otpada, odnosno održivom razvoju. Uz brojne mogućnosti za aktivan odmor, vodene sportove, izlete, ni djeci ni tinejdžerima u kampu neće biti dosadno. Inače, za cjelokupno arhitektonsko projektiranje i lokalni građevinski nadzor nad projektom, zaduženi su ATP arhitekti i inženjeri te arhitekt Dario Travaš kao glavni građevinski inženjer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2024 20:02