Top interijer

Fantastičan stan poznatog stilista u kojem trećinu kvadrata zauzima... Pogodili ste, garderoba

 Dmitry Zhuravlev
Ružičasta sofa, kuhinja s otvorenim policama, na zidovima djela moderne umjetnosti, pa čak i mini knjižnica pored prozora. Pogledajte

Što mislite, koja je najvažnija soba u domu modnog stilista? Zapravo, upravo je nedostatak skladišnog prostora prisilio poznatog stilistu Aleksandra Rogova na potragu za novim domom. Izbor je pao na jedan od novih stambenih kompleksa u Moskvi. Aleksandar je kupio prostrani stan u kojem trećinu kvadrata zauzima garderoba. Novi dom je opremljen vrlo šik i trendi.

image
Dmitry Zhuravlev

Odjeća koju više nije imao kamo smjestiti odložena na stolicama i prozorima potakla je Aleksandra da potraži novi stan u Moskvi. Nakon kraće potrage u novom stambenom kompleksu je pronašao upravo što je tražio. Tri stana na zadnjem katu zgrade s izlazom na krov. Sjajno! Stanove je povezao u jedan veliki prostor s dvije zone.

image
Dmitry Zhuravlev
image
Dmitry Zhuravlev

Stan ima samo dvoja unutarnja vrata - u kupaonici i u kupaonici za goste. Ostatak prostora vlasnik doživljava kao cjelinu, a svih šest prozora uvijek je u fokusu. Dizajnerica interijera Anna Kolpakova-Sanasaryan pomogla je Rogovu u dizajnu i uređenju interijera, kojeg je upoznala putem Instagrama. Svidio mu se jedan Annin interijer i odlučio se nju, prije same kupnje stana.

image
Dmitry Zhuravlev

Rad dvoje kreativaca je tekao glatko, s obzirom na to da je Aleksandar znao što želi i brzo donosi odluke. Male poteškoće su imali samo oko garderobe. Željeli su da je prostrana, funkcionalna i istovremeno estetska. Kao rezultat toga, garderoba je zauzela trećinu stana i zidom je podijeljena u dvije zone, što je omogućilo ugradnju dodatnih ormara i regala.

image
Dmitry Zhuravlev

U jednoj zoni je otok s modnim dodacima, policama za cipele, torbama i kratkim stvarima. U drugoj - ormarići za uličnu i dugu odjeću i perilica i sušilica rublja Electrolux Perfect Care. Uz njihovu pomoć, stvari nakon snimanja filmova može brzo dovesti u red, bez potrebe za kemijskim čišćenjem. A pranje i glačanje stvari na istom mjestu gdje su pohranjene, pokazalo se vrlo dobrim rješenjem.

image
Dmitry Zhuravlev
image
Dmitry Zhuravlev

Inače, središnji dio stana koji se prostire na 130 četvornih metara zauzima zajednički prostor kuhinje i dnevnog boravka, a garderoba i spavaća soba nalaze se na suprotnoj strani hodnika. Povrh toga, udaljenost ove dvije prostorije ne smeta vlasniku - naprotiv, on voli paradirati hodnikom duž prozora u kućnom ogrtaču.

image
Dmitry Zhuravlev
image
Dmitry Zhuravlev
image
Dmitry Zhuravlev
image
Dmitry Zhuravlev

Aleksandar u stanu ne živi sam, već s mačkom imena Cat. Zapravo, mačka je sigurna da živim s njim, ali ne i obrnuto, Kućni ljubimac se savršeno uklopio u novi interijer. Rogov je čak na svom Instagram profilu pokrenuo "rubriku" „Pronađi mačku“, jer ga redovito nalazi na najneobičnijim mjestima. Prisutnost kućnog ljubimca uzeta je u obzir i prilikom planiranja. Dakle, Cat ima poseban ulaz u kupaonicu za goste, gdje mu stoji pladanj.

image
Dmitry Zhuravlev

Uglavnom, interijer je moderan, što je i logično, ali, kako kaže Rogov, to nije bio cilj. Na primjer, želju za ružičastom sofom je izrazio na samom početku rada na projektu.

image
Dmitry Zhuravlev
image
Dmitry Zhuravlev

Iako je stan uređen vrlo trendi, prljavo ružičasta sofa će izgledati cool i nakon što izađe iz mode, a isto je i sa zelenom bojom, u koju su obojeni zidovi u spavaćoj sobi. Ugodno je biti okružen ovom bojom bez obzira da li je moderna ili ne.

image
Dmitry Zhuravlev

Što se tiče atmosfere u stanu, stvorena je od nule, samo je neke stvari vlasnik preselilo iz starog stana, ali svi koji uđu u stan imaju dojam da Aleksandar živi ovdje već duže vrijeme. I on sam ima isti osjećaj. Nije se trebao navikavati na interijer. Ljudima je preseljenje često noćna mora. Ali on nema takvo iskustvo. Iako je uređenje trajalo duže nego što je želio, nije ubrzao postupak i zato se projekt pokazao toliko skladnim, jer nije bio u žurbi. Sjajno uređenje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 02:16