Život ispod kosina

Fantastičan stan u potkrovlju od 75 kvadrata: Interijer koji osvaja na prvi pogled

 DEKA Bygg
Vodimo vas u preuređeno potkrovlje s izvrsnim dekorativnim rješenjima i dozom rustikalnosti

Fantastičan stan u potkrovlju prikazan na fotografijama prostire se na 75 četvornih metara, obiluje zanimljivim rješenjima i upečatljivim dekoracijama. Osim zanimljivih prozorskih otvora tipičnima za potkrovlje, velikih drvenih greda i različitih retro komada, tamnosmeđi parket još je jedan element koji privlači pozornost svojim prirodnim šarama koje unose dozu rustikalnosti u prostor.

image
DEKA Bygg
image
DEKA Bygg

Kosi strop treba znati kvalitetno iskoristiti. U ovom slučaju je iskorišten za uvođenje dnevne svjetlosti u prostor kroz velike staklene niše. Time su u glavnoj prostoriji dobivena dva mala kutka od kojih se jedan koristi za rad kada je potrebno.

image
DEKA Bygg
image
DEKA Bygg
image
DEKA Bygg
image
DEKA Bygg

Ovdje je dnevna zona vizualno podijeljena dugim polu zidom. Na jednoj strani se nalazi mali kutak za čitanje i slušanje glazbe s kožnim ležajem i policama s pločama. U tom dijelu je još okrugli drveni stol za blagovanje koji danju osvjetljava prirodno dnevno svjetlo, a noću elegantna samostojeća svjetiljka. Prostor blagovaonice vodi u kuhinju s ormarićima u boji pijeska, iznad koje pažnju plijene velike tamne drvene grede. Prostor se ovdje nastavlja u mali dnevni boravak sa sivim kaučem i kućnom knjižnicom ugrađenom iznad vrata.

image
DEKA Bygg
image
DEKA Bygg
image
DEKA Bygg
image
DEKA Bygg

Iz boravka se ulazi u spavaću sobu kroz dvostruka staklena vrata, gdje još jedan prozor u niši plijeni pozornost, baš kao i tamnoplava boja zidova. Hrabro, ali oku ugodno rješenje.

image
DEKA Bygg

Kupaonica je bijela, a zanimljiv uzorak podnih pločica unosi dinamiku u prostor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 14:48