VESELI DETALJI

Fantastična šarena paleta boja u domu obožavateljice putovanja

 

Jednostavno je nemoguće biti loše volje jednom kada zakoračite u ovaj prozračan šareni stan. U isto vrijeme djeluje pomalo kaotično i kao da je zapravo sve na svome mjestu. Ova mlada djevojka ovaj je interijer uredila baš prema svom ukusu i savršeno odražava njenu veselu osobnost i ljubav prema putovanjima. Većina detalja na policama upravo su njene uspomene sa raznih destinacija. Boje koje su posvuda i dnevno svjetlo kojeg ima na pretek ovaj stan čine predivnom veselom i kreativnom oazom. Dizajn ovog interijera potpisuje tim iz tvrtke Carluccio Lebuis & Casano.

Vlasnica stana u svoju je kuhinju htjela unijeti što više dinamičnosti, stoga se odlučila za nespareno posuđe kako bi to postigla. Kuhinja je uska i dugačka s klasičnim bijelim kuhinjskim elementima. Kao prostor za pohranu stvari vlasnica je iskoristila i gornji dio visećih kuhinjskih elemenata. Dio u kojem se nalazi blagovaonski stol također je okupala bojama, i to na genijalan način. Postavila je stolce istih modela ali različitih jarkih boja. Sve je upotpunila policama s mnoštvom dekorativnih elemenata.

Zid koji odvaja kuhinju od dnevnog boravka ukrasila je svojim umjetničkim djelom koje se savršeno uklapa u šarenilo interijera. U dnevnom je boravku ostavila dva starinska komada namještaja, čijim je spajanjem s ostatkom interijera unijela pravi dašak chica kojem dodatno doprinose police s knjigama i biljke postavljene posvuda po stanu.

Kupaonica je u potpunom kontrastu s ostatkom interijera. Ovdje su korištene samo crna i bijela, i to naizmjenično, tako da je interijer ipak zadržao svoju dinamičnost koja se proteže svakim kvadratom.

Izvor: planete-deco

Foto: Daniel Karp

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 16:03