VEDRO UREĐENJE

Fora stan od 65 kvadrata

U 65 četvornih metara prostora u Sankt Peterburgu smjestio se ovaj šarmantni dom čija je neutralna osnova od sive boje i drva ukrašena jarkim detaljima, baš kako volimo! Prostor hodnika u kojem pažnju privlače dekorativne podne pločice vizualno je spojen s dnevnim boravkom koji se nalazi krajem pomoću velike staklene stijene u crnom metalnom okviru. Boravak je prostran, s velikom zelenom kutnom garniturom i žutom foteljom u kojoj čitanje knjige ili gledanje televizije predstavlja poseban užitak.
Drveni podovi i police, bijeli komadi namještaja kao što su viseći ormarići ispod televizora ili stolić za kavu i neutralni sivi zidovi osvježeni su zelenom i žutom bojom, ali i crno-bijelim uzorcima koji se javljaju kako na zavjesama, tako i na ukrasnim jastučićima na kauču.Kuhinja se nalazi u izdvojenoj prostoriji s blagovaonicom i namještena je elementima u tri boje. Dok su donji elementi bijeli, elementi tik uz strop sunčane su žute boje. Iznad radne površine nalaze se još i plići ormarići s drvenim vratima koji povezuju ovaj dio s ostatkom prostora. Kuhinjska pozadina ima jaki grafički uzorak rombova koji unosi dinamiku u prostor, pažnju privlači i tapeta sa sitnijim geometrijskim uzorkom. Meke blagovaonske stolice u nijansi cigle predstavljaju malu infuziju boje u ovoj lijepoj kuhinji.

Spavaća soba uređena je detaljima koji se u nekom obliku javljaju i u drugim dijelovima stana. Tako je, primjerice, sam krevet izrađen od mekog okvira zelene boje koji podsjeća na kauč u dnevnom boravku, tapete imaju uzorak stabala, a jedan od noćnih ormarića ukrašen je geometrijskim uzorkom koji se javlja i u kuhinji. U spavaćoj sobi nalazi se i jednostavan, ali praktičan radni kutak, dok se na drugoj strani sobe nalazi praktičan ugradbeni ormar.U kupaonici se ponovno javljaju pločice iz hodnika koje svojim uzrokom stvaraju snažan kontrast jednostavnim bijelim pločicama odabranima za zidove. Simpatično i lijepo uređenje!

Izvor: Planete Deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. studeni 2022 10:19