Stan od 49 kvadrata

Garsonijera po mjeri mlade aktivne žene

 

U dizajnu ovog jednosobnog stana korištena je jedna vrlo jednostavna, ali učinkovita tehnika, koja je odmah dodala karakter i stil prostoru. Okviri za prozore i radijatori su obojeni u crno, zbog čega je interijeri postao elegantniji. Zidne slike i plakati, kao i tekstil te mali dekorativni predmeti dodatno su naglasili ovu ideju dizajna, koja je stvorila skladnu cjelinu. Uz to, stan je uređen u ograničeni budžet i izvrstan je primjer lijepo dizajniranog malog stana!

Lijepa bijela sofa dominira dnevnim boravkom.

Uređenje stana uz ograničeni budžet je moguće. Izvrstan primjer je stan iz današnje priče veličine 49 četvornih metara uređen za mladu aktivnu ženu.

Dnevna zona.

San o moderno uređenom domu uz ograničeni budžet postao je stvaran uz pomoć dizajnerice interijera Jeanne Studentsov iz studija ZS Design. Dizajnerica je osmislila ovaj interijer veličine 49 četvornih metara poštujući želje investitorice, koje su u potpunosti ostvarene unatoč ograničenom budžetu. Vlasnica je željela lijep, moderan i ugodan dom.

Spavaća zona.

Simpatična galerija slika.

Zidni noćni ormarić sa svjetiljkom.

Kako novi raspored prostorija nije dolazio u obzir, jer je zahtijevao velika ulaganja, dizajnerica je morala biti kreativna, a rezultat je zasebna kuhinja i soba u kojoj je smješten dnevni boravak i spavaća zona.

Mala kuhinja i prostor za blagovanje.

Mala kuhinja smještena u niši.

Blagovaonski stol za smještaj šest osoba.

Radni kutak vlasnice.

Zidovi su bijeli, a za pod u sobi, kuhinji i hodniku odabrano je bijelo drvo. Općenito, interijer je svjež i moderan s dovoljno prostora za pohranu poput ormara u dnevnom boravku u kojem je odjeća.

Interijerom dominira bijela boja, a namještaj je uglavnom bijele, crne i smeđe boje. Takva paleta čini prostor prozračnim, a sustave za pohranu nevidljivim. Osim toga, odlična je podloga za dekor koji se može mijenjati ovisno o sezoni. Namještaj za dnevnu sobu je kupljen u Ikei po prihvatljivim cijenama.

Izvor: alvhem.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 01:00