STILSKA POSLASTICA

Genijalno osmišljen i uređen mini dvosobni stan od 31 metar četvorni

 ALVHEM
Zahvaljujući vrlo učinkovitom tlocrtu i izraženoj visini stropa, ovaj stan od 31 metar četvorni se čini većim nego što kažu ti metri

Čim zakoračite kroz vrata ove manje stambene zgrade u Gothenburgu, osjetit ćete da je ova tipična građevina s prijelaza stoljeća dobro održavana i još uvijek u dobrom stanju. Prolaz koji vodi dalje u dvorište ima niz sanduka obojenih u svijetlosivu boju, a ulazna i unutarnja vrata su od punog drva, tipično za to razdoblje. Četvrt u kojoj se smjestila zgrada obiluje stvarima koje pripadaju dobrom životu, od dobro opskrbljenih trgovina s delicijama do talijanskih restorana. Iako je taj obližnji dio jako primamljiv, mirnoća samog dvorišta koje pripada objektu je ipak nešto što poziva da ostanete u bliskom krugu zgrade. Tik do njega, jedno od najstarijih stabala kestena u Linnéstadenu diči se svojim zelenilom.

image
ALVHEM
image
ALVHEM
image
ALVHEM

Zahvaljujući vrlo učinkovitom tlocrtu i izraženoj visini stropa, ovaj stan od 31 metar četvorni se čini većim nego što kažu ti metri. Svjetlost koja dolazi s velikih prozora i vrata odmah ostavlja dojam da je sve vrlo dobro promišljeno i raskošno. Kako saznajemo stan je u potpunosti obnovljen 2021. godine, dok su sve boje stana ponovno osvježene prije nekoliko mjeseci.

image
ALVHEM
image
ALVHEM
image
ALVHEM
image
ALVHEM

Nevjerojatno lijep mini-dvosobni stan odlikuje se modernim dizajnom u svakom kutku, između ostalog, kuhinjom iz Kvänuma, prostranim radnim pločama, hrastovim parketom, visokim stropovima, luksuznom kupaonicom i privatnom terasom.

Na podu u cijelom stanu, osim u kupaonici, postavljen je hrastov parket u klasičnom uzorku riblje kosti. Zajednički dnevni boravak i kuhinja kombiniraju sve što možete poželjeti. Prekrasna kuhinja je kao komad nakita za sebe, bezvremenska i potpuno prilagođena ovom domu. Kako bi se lakše došlo do gornjih ormarića u kuhinji su smještene i ljestve od masivne hrastovine. Mislilo se na sve!

image
ALVHEM
image
ALVHEM
image
ALVHEM
image
ALVHEM

Dnevni boravak odiše jednakom atmosferom kao i kuhinja, privlačne nijanse prirodnih boja i materijala stvaraju opuštajuću i ugodnu atmosferu s pogledom na vanjski dio doma. Manja spavaća doba prati istu ideju o uređenju. Jednaki tonovi, teksture i materijali svjedoče o dobro i precizno promišljenom dizajnu koji se nema potrebu nametati, nego prije svega ugoditi.

Kupaonica donosi malu promjenu u usporedbi s ostatkom stana. Svježina blistavih bijelih pločica kreira bezvremenski stil stvarajući prostor koji budi svojom bistrinom dok tamnije obojani strop reflektira pod kupaonice dajući joj jedinstven izgled.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 22:03