Ovo je 15 finalista, a vi odlučujete

Glasujte za najbolje cool mjesto iz D

Ovo je 15 finalista, a vi odlučujete o pobjedniku!

Počeo je veliki nagradni natječaj magazina Dom&Dizajn ‘The Best of D&D’! Naime, uoči slavljeničkog, 50. broja vašeg najomiljenijeg magazina za uređenje doma u ovom dijelu Europe pripremili smo pravu poslasticu: glasujte za najljepšu kuću i stan, najbolje cool mjesto, produkt-dizajn i tutorijal iz svih dosad objavljenih brojeva D&D-a.

Ispred vas su finalisti kategorije Najbolje cool mjesto, a sve što morate napraviti jest dati klik po vama najboljem projektu. Glasovanje traje do 10. listopada, a rezultate najtečaja, odnosno pobjednike po kategorijama pronađite u velikoj temi broja tiskanog izdanja magazina D&D, 18. listopada, koji će biti još raskošniji, bogatiji i bolji. A kako bi vam se na neki način odužili, u tom broju vas očekuju i vrijedne nagrade, kao i kuponi s brojnim popustima u domaćim trgovinama. S nestrpljenjem očekujemo vidjeti koji će se projekti “okruniti” titulom najbolje od najboljeg iz D&D-a!

U nastvaku su finalisti iz svih pet kategorija: najljepša kuća, najljepši stan, najbolje cool mjesto, najbolji produkt-dizajn i najbolji tutorijal, a sve što morate napraviti jest dati klik po vama najboljem projektu.

Link: http://domidizajn.jutarnji.hr/specijal/veliki-natjecaj-the-best-of-dd/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 17:43