Iznenađujuće dobar

Glumica Courteney Cox pokazala svoj dom: Soba je u nijansama sive, a i kuhinja oduševljava

@courteneycoxofficial

 Courteney Cox
Poznata glumica podijelila je fotografije svog doma za novu knjigu prijateljice i dizajnerice Jenni Kayne

Glumica Courteney Cox podijelila je nekoliko slika sa snimanja koje je napravila za novu knjigu prijateljice i dizajnerice Jenni Kayne "Pacific Natural at Home". Na fotografijama se lijepo vidi glumičin umirujući životni prostor, koji je uredila u nijansama sive.

Druga fotografija pruža pogled na kut dnevne sobe. Za zidove je odabrala ugodnu tamno sivo-zelenu boju koja je topla u kombinaciji s pepeljastim drvenim podovima i kaučem te prostirkom hladnijih tonova. Sivi tonovi i teksture pomiješani s prirodnim završnim obradama, biljkama i maksimalističkim dekorom čine sivu estetiku iznenađujuće privlačnom i udobnom.

Kayne je također podijelila fotografije sa snimanja prije nekoliko tjedana, na kojima možete vidjeti kuhinju poznate glumice. U ovom prostoru, vidi se da je Cox ovladala umijećem stiliziranja te vrlo vješto kombinira svijetle i tamne boje. Kombinacijom tople blijedo bež boje ormara i crne radne ploče te dodacima dobila je kuhinju modernog dizajna.

Knjiga "Pacific Natural at Home", objavljena je u listopadu i pokazuje kako stvoriti prostore koji "potiču kvalitetan život, udobnost i stil kroz lijepe i inspirativne interijere s praktičnim savjetima za svaku sobu." Must-have je za one koji vole miješanje i usklađivanje organskih tekstura i boja s čistim jednostavnim linijama. "Pacific Natural at Home" također sadrži intervjue s kreativnim ženama, uključujući Cox, koje su "prigrlile sličan etos prirodnog dizajna".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 10:45