Web trgovina i showroom

Gnijezdo, najbolje od nizozemskog namještaja u Zagrebu

Web trgovina sadrži više od 2000 proizvoda, a u showroomu je predstavljen dio ponude  brendova HK living, Storebror, Be Pure Home, Woood, Zuiver, Dutchbone i It's about Romi

NAZIV MJESTA: Gnijezdo showroom
ADRESA: Trg hrvatskih pavlina 3, Zagreb
RADNO VRIJEME: pon-pet od 10 do 18 sati i po dogovoru

Gnijezdo, jedinstveni showroom u kojem se može razgledati namještaj najboljih i najpopularnijih nizozemskih brendova, otvoren je na zagrebačkoj Malešnici. Izložbeni prostor povezan je s web trgovinom Gnijezdo.hr, koja sadrži više od 2000 proizvoda, od kojih se dio može razgledati i proučiti uživo.

Mladen Horvat, vlasnik i idejni začetnik Gnijezda, objašnjava kako je u ovaj posao krenuo jer je primijetio da postoji prilično velika praznina između ponude jeftinijih, pomalo "konfekcijskih" proizvoda nekoliko trgovačkih lanaca i skupih, dizajnerskih proizvoda za relativno usku publiku.


"Upravo tu prazninu odlučili smo popuniti dovođenjem najpopularnijih nizozemskih brandova koji su posljednjih nekoliko godina postali apsolutni hit u Europi. Riječ je o svježem, dinamičnom dizajnu s mnogo karaktera, a tajna je njihova uspjeha u činjenici da proizvode kolekcije namještaja, rasvjete, tepiha i dekoracija od kvalitetnih prirodnih materijala, s dizajnerskom vrijednošću, ali po pristupačnim cijenama", objašnjava Horvat.


Brendovi koji su zastupljeni u Gnijezdu su HK living, Storebror, Be Pure Home, Woood, Zuiver, Dutchbone i It's about Romi. "Iako svaki brand ima svoj prepoznatljiv stil i potpis, oni se ustvari izvrsno kombiniraju i mogu zadovoljiti sve ukuse i stilove u uređenju prostora", naglašava Horvat.

Zadovoljan je reakcijama kupaca na showroomu, kao i na web shop.

"Budući da ponuda u web trgovini sadržava više od 2000 proizvoda, bilo je teško napraviti izbor onih koji će najbolje predstaviti svaki pojedini brand u showroomu. No, iskreno oduševljenje svakoga tko nas je dosad posjetio potvrđuje da smo napravili dobar izbor. Nastojat ćemo često dodavati i nove stvari u showroom kako bismo svoje kupce uvijek iznenadili nečim novim", najavljuje vlasnik.

Otkrijte vrhunski nizozemski dizajn za svoj dom i ured u web trgovini Gnijezdo!

Foto: Boris Berc

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 13:56