POGLEDAJTE VIDEO

Gwyneth Paltrow u sklopu svojeg kontroverznog brenda otvorila šik vilu koja se može unajmiti na minimalno mjesec dana

Gwyneth Paltrow

 XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA/
Ovim interijerskim projektom bivša je glumica obilježila 15. rođendan svojeg brenda

Iako su proizvodi lifestyle brenda Goop, koji je pokrenula poduzetnica Gwyneth Paltrow, konstantno pod povećalom medicinskih stručnjaka koji svako malo iznose svoje mišljenje o njima, čini se da se bivša glumica nimalo ne obazire na kritike i nastavlja kreirati novitete. Tako je 15. rođendan brenda odlučila obilježiti na "najgoopovski" mogući način: otvaranjem Goop vile na obali Palm Beacha na Floridi.

Naime, Gwynethin brend udružio se s hotelom The Colony, koji osim soba nudi i 14 ekskluzivnih, različito uređenih rezidencija koje uključuju vile, bungalove i penthouse, a mogu se unajmiti na minimalni period od mjesec dana. U jednoj od tih vila smjestio se dvoetažni apartman površine 230 kvadrata nativa The Goop Villa, za čije je preuređenje bio zadužen njujorški studio Ronen Lev.

Želja je bila kreirati prostor koji zrači "tihim luksuzom", ali istodobno odražava modernu, ženstvenu parišku estetiku po kojoj je Goop poznat, pomiješanu sa živopisnim duhom Palm Beacha. Gwyneth je stil opisala kao "nešto francuskog i modernog kalifornijskog", dodajući kako i sama voli izgled starijih materijala i tehnika kombinirati s pričišćenim i modernijim dizajnom.

U vili su tako zadržani lokalni elementi poput originalnih podova, detalja od ratana i obilja botaničkih motiva - u ovom slučaju kroz ručno rađene tapete u dnevnom boravku nastale u suradnji između Goopa i Fromentala ili, pak, dramatično zelenog, ručno rađenog murala u kupaonici koji je izradila Lilly Pulitzer. Taj mural u kombinaciji s mramornim sudoperom, opisuje Gwyneth, podsjeća na Palm Beach šezdesetih godina.

Dnevni boravak krase bijeli kauč iz kolekcije Invisible Collection, vintage stolić za kavu i Cartier pladnjevi. S obzirom na to da je Gwyneth, kako sama kaže, opsjednuta Monogram paratima, oni prevladavaju i u kuhinji s otokom, na koji je naslonjena klupa za sjedenje uz blagovaonski stol.

Apartman ima dvije spavaće sobe, jednu s dva ležaja čija je kupaonica u zeleno-bijelim pločicama te glavnu spavaću sobu u zlatnim nijansama. U njoj je i najprodavanija Gwyneth fotelja koja je nastala u suradnji s CB2. Potkrovlju je, pak, zamišljeno kao mjesto za rad ili odmor.

Vila se bukira preko The Colony hotela, a samu lokaciju bivša je glumica odabrala jer je odrasla posjećujući Palm Beach sa svojom obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:12