Prije i poslije

Holivudska glumica podijelila fotografije svoje obnovljene kupaonice i zadivila sve

 Christina Hendricks
Pogledajte kako je elegantno obnovila svoju kupaonicu glumica Christine Hendricks

Poput mnogih holivudskih zvijezda kada je daleko od kamera, glumica Christina Hendricks slobodno vrijeme koristi za uređenje kuće u Los Angelesu, a ovog puta na red je došla kupaonica.

image

Kupaonica prije

Christina Hendricks

Na svom Instagram profilu Christina je podijelila niz fotografija prije i poslije, otkrivajući izvorni izgled prilično mračne kupaonice ukrašene crnim tapetama s nedovoljno prirodnog svjetla.

No, nedavno je pronašla slobodnog vremena kako bi dizajnirala kupaonicu iz snova o kojoj je oduvijek maštala, i trenutno joj je to najdraža soba u kući!

Pogledajte!

Kao što možete vidjeti na fotografijama iznad, glumac je zamijenila svu kupaonsku opremu, miješalice i galanteriju mesingom, postavila je potpuno novi mramorni pod, a prostor je dodatno ukrasila antiknim ogledalima i zidnim tapetama s upečatljivim grafičkim uzorkom u nijansama koralja, krem, crne i milenijske ružičaste boje.

image

Naljepnice za pločice, 69.54 $

Amazon

Ako vam se svidio izgled ove kupaonice i razmišljate kako ga uklopiti u vlastiti prostor, postoje samoljepljive naljepnice za pločice kojima brzo, povoljno i jednostavno možete uljepšati prostor. Odaberite moderan geometrijski dizajn za suvremeni izgled, poput ovog gore.

image

Šareni apstraktn mural, 34.41 $

Etsy

Ipak, najveća promjena bila je tapeta. Nismo uspjeli pronaći potpuno istu kao na fotografijama, ali pronašli smo ovu apstraktnu šarenu verziju koja može unijeti sličnu živost u vaš prostor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 06:11