Na morskom dnu!

Hrvatska dobiva hotel s pet zvjezdica koji će male goste odvesti u fantastični podvodni svijet

 Falkensteiner Hotels & Residences
Prvi zavirite u novoobnovljeni premium Falkensteiner Family Hotel Diadora u Falkensteiner Resortu Punta Skala nedaleko od Zadra

Family Hotela Diadora u Falkensteiner Resortu Punta Skala dobio je petu zvjezdicu i gostima sada nudi najvišu kvalitetu usluge i premium sadržaj! Ovog ljeta, prve goste čeka više od 1250 m2 prostora za zabavu djece, nove dječje igraonice, spavaonice za najmlađe, multimedijalna i kino dvorana, renovirane sobe i prostrani suitovi veličine od 43 m2 do 56 m2, novi Acquapura SPA wellness svijet, brojni sportski tereni i bazen s toboganima! Nakon sveobuhvatnog makeovera, Falkensteiner Family Hotel Diadora postaje najzabavnije mjesto na Jadranu u 2022.

image
Falkensteiner Hotels & Residences

”Projekt rekonstrukcije postojećeg hotela s četiri zvjezdice, zahtijevao je specifičan pristup, s naglaskom na dizajn i sadržaj prilagođen djeci. Svih 230 soba i suitova te sav okolni prostor i igraonice, posebno su prilagođeni obiteljima, od veličina do dekoracija. Igraonice, sobe i ostali prostori ispunjeni su interaktivnim zabavnim sadržajima za djecu, a cilj je bio stvoriti najzabavnije obiteljsko mjesto na Jadranu”, poručuje Otmar Michaeler, CEO Falkensteiner Michaeler Tourism Group.

image
Falkensteiner Hotels & Residences

Od soba za odmor i zabavu do vrhunske Falkensteiner kuhinje

U Falkensteiner Family Hotelu Diadora obitelji je prilagođeno baš sve! Svaka od 230 novouređenih soba ima i odvojenu dječju sobu te zonu za igru. Tu su i interaktivni zabavni sadržaji poput zida za penjanje i viseće mreže, zbog kojih soba više neće biti mjesto samo za odmor. Gosti će uživati i u kulinarskim delikatesama uz buffet koncept, ali i ukusnim i zdravim zalogajima te jelovnikom kreiranim za male goste. Nova restoranska terasa s pergolom omogućit će uživanje u dobroj hrani na otvorenom čak i za vrijeme najtoplijih dana.

image
Falkensteiner Hotels & Residences

Falky Land – mjesto koje ispunjava sve dječje snove

Nova dječja igraonica ključno je mjesto zabave za djecu neovisno o uzrastu, inspirirana morskim svijetom koji ih okružuje i koji poziva na istraživanje i igru. Od Soft-play prostora za najmlađe (0–3) s didaktičkim igračkama, uzbudljive zone za penjanje i skakanje, atraktivnih tobogana do različitih zabavnih i interaktivnih digitalnih igara. Tu su i nova multimedijalna edukativno-zabavna prostorija i kino dvorana te zona kreativnih radionica. Educirano osoblje na usluzi je za kompletnu brigu o djeci i njihovu animaciju, uz strukturirane programe s kreativnim i edukativnim elementima, od sportskih aktivnosti do kuhanja.

“Glavna tema renoviranog Hotela Diadora je očaravajući podmorski svijet! Naš koncept morske biologije omogućit će djeci da istražuju podmorski svijet uz našeg Falky-a, kroz igre i zabavu, ali će se u isto vrijeme educirati i djecu i odrasle o važnosti očuvanja podmorskog okoliša i održavanja naših oceana i mora čistima i u ravnoteži”, objašnjava Michaeler filozofiju 'edutainment' koncepta. 2023. godine u sklopu resorta bit će izgrađen i veliki Aquapark, koji će malim gostima donijeti toliko nezaboravnih uspomena!

image
Falkensteiner Hotels & Residences

Bebe su ovdje na prvom mjestu

Osim brojnih usluga koje čine osnovu za ugodan boravak cijele obitelji, poput prostora za spavanje i vanjskog igrališta, posebna pažnja posvećena je jaslicama koja imaju prostor za mijenjanje pelena i dojenje. Gosti mogu mirno nahraniti svoju bebu u kuhinji Biberonia u kojoj se 24 sata na dan mogu naći svježe namirnice.

image
Falkensteiner Hotels & Residences

Aktivan i siguran odmor za cijelu obitelj

Osim zabavnih hotelskih sadržaja, tu su i vanjski sportski centar s brojnim sportskim terenima te Fortis Club s Fitness centrom na 800 m2 i Strike bar& Bowling zonom, gdje će zabavu naći svi ljubitelji kuglanja, bilijara i pikada. Gamere će oduševiti nove gaming i PlayStation 5 zone. Za one željne morskih avantura u resortu se nalazi Water-sport centar gdje se mogu unajmiti kajaci, SUP-ovi, Surf-stepperi... Organizirani su i brojni sportski kampovi poput nogometnog, teniskog, cheerleadinga, jahanja, jedrenja ili gaminga te radionice s poznatim sportašima. Činjenica da je Punta Skala zeleni resort i car free zona, obitelji daju dodatni osjećaj sigurnosti i bezbrižnosti za zajedničke šetnje ili vožnju biciklom. Ne sumnjamo kako će Falkensteiner Family Hotel Diadora s pravom nositi titulu – najuzbudljivijeg mjesta na jadranskoj obali u 2022. godini!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. travanj 2024 21:32