Hrvatski proizvodi u Novom Zagrebu

Otvorena trgovina koja prodaje prozirni namještaj
Profil
Adresa:
Ulica Ede Murtića 4, Zagreb
Radno vrijeme:
pon-pet od 9.30 do 17 sati subotom od 9.30 do 13 sati

Maloprodajna poslovnica Prozirnog namještaja nedvno je otvorena u Ulici Ede Murtića 4, u blizini Muzeja suvremene umjetnosti. U poslovnici se može razgledati široka paleta proizvoda od pleksiglasa, od elegantnog i modernog namještaja pa sve do proizvoda za poslovne korisnike i ugostiteljske obrte. – S primarnim fokusom na izradi namještaja po narudžbi, svi kupci mogu kupiti ili naručiti već postojeće modele, ali i izradu namještaja prema vlastitoj ideji, čime sami mogu utjecati ne samo na dizajn već i na finalnu cijenu proizvoda. Zainteresirani kupci mogu se uvjeriti u proizvodne mogućnosti i pristupačne cijene koje nudimo u našem maloprodajnom dućanu – rekao je Tomislav Žilić iz tvrtke Prozirni namještaj.

Dizajnerska rješenja

Proizvodnja namještaja i predmeta od pleksiglasa odvija se u Donjoj Zelini, četrdeset kilometara od Zagreba, u središnjici poduzeća. Kako objašnjava Tomislav Žilić, svi artikli koji se nalaze u ponudi Prozirnog namještaja proizvode se od kvalitetnog akrila koji se uvozi iz više zemalja Europske unije, a uz raznovrsno ručno i strojno oblikovanje te kreativna dizajnerska rješenja proizvodne mogućnosti su neiscrpne. Početak rada poduzeća obilježen je željom da se na domaće tržište plasiraju proizvodi s kojima kupci do tada nisu bili upoznati, odnosno nisu dovoljno dobro prepoznavali njihovu dizajnersku i upotrebnu vrijednost.

Prva prodavaonica

– U posljednjih dvadeset godina Prozirni namještaj d.o.o. uspio je ostvariti zadani cilj te se pozicionirao na domaćem tržištu kao jedan od vodećih uvoznika pleksiglasa u zemlji i proizvođača namještaja i raznovrsnih artikala od pleksiglasa – govori Tomislav Žilić. Napominje da je otvaranje maloprodajne poslovnice bio logičan korak u razvoju daljnjeg poslovanja.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Related content
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. svibanj 2024 01:35