I Poreč je dobio arhitektonsku atrakciju

Pogled koji završava na morskoj pučini

Jedinstvena, suvremena, funkcionalna, neizmjerno fotogenična… Sve je to Villa Unique u Poreču, koja predstavlja savršen spoj arhitekture i tradicije

Profil
Naziv:
Villa Unique
Lokacija:
Poreč
Kontakt:
office@v-villas. com, v-villas. com

Smještena u Poreču, biseru Istre, tek nekoliko metara od mora, prekrasna Villa Unique predstavlja savršen spoj arhitekture i tradicije. Karakterizirana svojim jedinstvenim dizajnom, ova suvremena vila nudi nenadmašan stil i funkcionalnost s pogledom koji završava na morskoj pučini. Koncipirana kao dvoetažni objekt, gdje se zaokretanjem gornje etaže stvorio atraktivan vanjski prostor i vizura prema moru, Villa Unique je okružena travnjakom te terasom od bambusa, što joj daje posebnu toplinu.

Atraktivan vanjski bazen (površine 50 kvadrata), sunčalište i potpuno opremljena ljetna kuhinja pružaju idealno mjesto za relaksaciju i uživanje u društvu obitelji i prijatelja. Vila ima pet spavaćih soba s pripadajućim kupaonicama, od kojih su četiri smještene u prizemlju te sve imaju izlaz na terasu, što čini granicu između unutarnjeg i vanjskog prostora gotovo nevidljivom. Luksuzna glavna spavaća soba s jacuzzi kadom nalazi se na gornjoj etaži i gostima pruža buđenje s pogledom koji oduzima dah.

Na gornjoj etaži se također nalaze dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica povezani u jednu cjelinu te veličanstvena otvorena terasa s koje se pruža spektakularan pogled na zaljev tijekom cijelog dana. Najveća posebnost vile su ogromni prozori koji joj omogućuju veliku količinu prirodnog svjetla. Kuća je inače okrenuta na jugozapad, što znači da je sunčeva svjetlost prisutna u dnevnom boravku gotovo cijeli dan. Luksuzna Villa Unique svojim gostima nudi jedinstven spoj vrhunske udobnosti, privatne atmosfere i vrhunske lokacije za savršen odmor. Gosti koji se požele malo gradske vreve, vrlo brzo mogu do centra Poreča koji vrvi zanimljivim sadržajima.

Grad je to koji se nalazi na zapadnoj obali istarskog poluotoka i nekadašnja je rimska kolonija sa znamenitostima romaničke arhitekture i prelijepim venecijanskim gotičkim palačama. Njegov ortogonalni urbanistički sustav ulica potpuno je sačuvan do danas. Poreč je grad kulture, turizma, sporta i zabave te je prepoznat i nagrađen za ljepotu svoje uređenosti i čistoće mnogo puta tijekom godina. Ova regija je biser hrvatskog turizma koji svojim posjetiteljima nudi drugačiji odmor pun zabave i događanja, kao što je poznati Pula Film festivala. Jedinstvena atrakcija je i Istralandia Aquapark (81.000 m2).

Ako vam se svidio ovaj interijer, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 16:30