StoryEditor
ŽIVOT U MALOM

Ima svega 35 kvadrata: Ugodna i lijepa garsonijerica uređena za čistu peticu

Kako mali stan učiniti lijepim i ugodnim uz pomoć dekora pogledajte u članku koji slijedi!

Ako iz ovog malog stana uklonimo sve ukrase i sitne komade namještaja, dobit ćemo prilično osrednji životni prostor bez  osobitosti. Doduše s visinom stropa od 3,7 metara i puno dnevnog svjetla. No, to nisu jedini aduti ove lijepe male garsonijere veličine 35 četvornih metara.  Zahvaljujući vješto odabranim detaljima i tekstilu, vlasnica je uspjela majstorski ispuniti ovu malenu stambenu jedinicu udobnošću. Kako je riječ o garsonijeri ili popularno, studio apartmanu dnevni boravak, kuhinja i spavaća soba ovdje su u istoj sobi, ali prijelaz između zona ostvaren je vrlo skladno i prikladno.

Spavaća je zona opremljena krevetom i otvorenom drvenom policom za smještaj stvari.

Središnje mjesto u stanu zauzima elegantan dvosjed strateški smješten između dva prozora ukrašena prozračnim svijetlosivim zavjesama koje svojom dužinom ističu visinu stropa i čine sobu raskošnom, a bojom se nadovezuju na tepih u istom sivom tonu.  Tu je i neizostavan element svake dnevne zone, moderan crni stolić dekoriran vazama, a cijelu je zonu vlasnica utoplila brojnim jastucima u toplim smeđim tonovima te podnom svjetiljkom koja plijeni pozornost. Uz sam prozor desno svoje je mjesto pronašao  crni stolić s dvije stolice, a prema potrebi se koristi za blagovanje ili rad. 

Duž cijelog nasuprotnog zida smjestila se kompletno opremljena moderna bijela kuhinja sa srebrnim hladnjakom i ormarom u svijetlo sivoj boji koji jedva primjetno odvaja kuhinju od "ostave".

Dodatni prostor za smještaj stvari je skriven iza bijelih kliznih vrata u ulaznom hodniku, kao i kupaonica. 

Odličano uređen dom!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. kolovoz 2020 03:59