Industrijski, elegantan i skandinavski

Tri lijepo uređena interijera monokromatskom paletom boja

Tko kaže da interijeri koji su uređeni monokromatskom paletom boja moraju biti minimalistički. Uz malo mašte, interijeri u kojima dominiraju crna ili bijela također mogu odisati udobnosti i toplinom. Danas vam donosimo tri primjera interijera koji su uređeni upravo monokromatskom paletom boja, no u svakom su one predstavljene na drugačiji način. Industrijski, elegantan ili skandinavski, samo su neki od stilova u koje će se ove boje odlično uklopiti.

Prvi interijer nalazi se u Odessi u Ukrajini i potpisuje ga studio Boom Project. Ovaj izuzetno moderan i dinamičan interijer privlači pažnju upravo hrabrom kombinacijom boja i materijala kojima je uređen. Industrijski detalji, tople i udobne tkanine i svijetlo drvo ovaj prostor učinili su ne samo dinamičnim i modernim, nego i izuzetno udobnim. Metalne police postavljene između kuhinje i dnevne sobe odvajaju ove dvije prostorije, no prostor je u isto vrijeme vrlo funkcionalna cjelina.

U drugom interijeru tamne nijanse boja korištene su kako bi krajnji rezultat bio vrlo elegantan i sofisticiran interijer. Ravne linije, minimalna količina detalja i linearni raspored elemenata pridonijeli su modernom izgledu ovog doma. Hrabar odabir boja ovdje je moguć zbog mnogo dnevnog svjetla kojim ovaj prostor obiluje zahvaljujući velikim staklenim stijenama koje se protežu od poda do stropa.

Posljednji interijer od 53 četvorna metra potpisuje studio MITOS. Za uređenje ovog simpatičnog stana odabran je skandinavski stil koji je nadopunjen različitim šarenim detaljima. Iako u interijeru dominira bijela, krajnji rezultat vrlo je dinamičan i zabavan mali stan koji obiluje detaljima i kreativnim rješenjima.

Izvor: home-designing.com

Ako su vam se svidjeli ovi interijeri, molimo vas da ih podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 21:13