Upečatljiv prostor

Industrijski stil i luksuzni dekor: Malo kvadrata i jedan jako cool stan u potkrovlju

 MOHV
Interijer s atraktivnim tlocrtom i otvorenim dnevnim boravkom i kuhinjom, s čime su stvoreni idealni uvjeti za blagovanje i druženje

Želite živjeti u originalno uređenom stanu? Danas imate priliku pogledati kako od zapuštenog tavanskog stana dobiti luksuzno potkrovlje! Stan s fotografija je površine 45 četvornih metara i ima lijepu terasu na jugozapadnoj strani na kojoj vlasnici mogu uživati tijekom lijepog vremena, dok se zimi mogu zagrijati ispred kamina.

image
MOHV

Dizajn ovog stana u potkrovlju lijepo kombinira nekoliko popularnih stilova s naglaskom na zid od opeke u kuhinji i spavaćoj sobi, koji daju upečatljiv karakter prostoru i ne mogu proći nezamijećeno. Bilo je u njemu mjesta i za staklenu pregradu, što sve češće vidimo u malim prostorima poput ovog. Osim toga, dizajneri su odlučili ostaviti originalne drvene grede na stropu, a kao rezultat vješte kombinacije svih ovih značajki, stan se pokazao vrlo moderan i udoban. Pogledajmo!

image
MOHV

image
MOHV

image
MOHV

image
MOHV

Riječ je o interijeru s atraktivnim tlocrtom i otvorenim dnevnim boravkom i kuhinjom, s čime su stvoreni idealni uvjeti za blagovanje i druženje. Veliki stropni prozori u obliku vjetrobrana, izložene grede, zidovi od opeke i stakleni zid u ovaj su domu unijeli puno dnevne svjetlost i šarm za što je posebno zaslužan industrijski stil i luksuzni dekor.

image
MOHV

image
MOHV

image
MOHV

image
MOHV

image
MOHV

image
MOHV

image
MOHV

image
MOHV

image
MOHV

image
MOHV

image
MOHV
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. ožujak 2024 11:37