Hit mjesto

Instagram hotel - 1888. hotel u Pyrmont Sydneyju

Izvrsna ideja za autentičan smještaj

Pogledajte novi hotel s pet zvjezdica u Sydneyju, u Australiji, pod nazivom ‘1888’, inspiriran foto-sharing web stranicom Instagram. Zašto Instagram kao inspiracija i zašto 1888 kao ime?

Riječ je o pametnom marketinškom potezu. Vezati naziv hotela uz popularni foto-i video-sharing servis, osobito ako je hotel svojevrsna posveta evoluciji fotografije, hvalevrijedna je ideja. Hotel nudi Instagram pješačke karte područja, besplatno noćenje Instagram korisniku s više od 10.000 sljedbenika i osobi koja napravi najbolju Instagram sliku tijekom boravka u hotelu.

1888. je godina kada je George Eastman izumio poznatu Kodak kameru i godina u kojoj je poznata trgovina vunom izgrađena u gradskoj četvrti Pyrmont na kojoj je i lokacija hotela. 1888 Hotel je samo nekoliko minuta hoda od centra grada, Sydney Fish Marketa, Darling Harboura, Cockle Bay Wharfa i Sydney konvencijskog i izložbenog centra.

Dizajn hotela je suvremena, i vrlo australski, kombinacija greda, željeza, betona, kamena, bronce i opeka. Trebalo je dvije godine i 30 milijuna dolara da ga se obnovi. Hotel 1888 ima 90 soba i jedan bračni penthouse apartman ‘Potkrovlje’ s kojeg puca pogled na Sydney. Veličina soba varira od 15 do 47 četvornih metara (veličina potkrovlja) s osam različitih vrsta soba. Hotelski namještaj i posteljina izrađeni su po mjeri. Svaka soba ima luksuzni krevet MicroCloud i zidove ukrašene djelima australskih umjetnika. Dakako, 1888 ima besplatni iPada i WiFi, kao i flat-screen TV… U sklopu hotela su restoran i bar koji služe lokalno uzgojenu hranu i veliki izbor piva i vina. U skladu sa svojom suvremenom filozofijom, hotelski mini-bar nudi isključivo gluten-free čips i druge zdrave grickalice. Od svog otvaranja u srpnju 2013., zanimanje za hotel je veliko s vrlo prihvatljivim cijenama, stoga ako planirate posjet Sydneyju ovaj pet zvjezdica šarmantni boutique hotel obavezno pogledajte (i ostanite).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 06:24