PROSTRANO I OTVORENO

Interijer u potkrovlju od 190 m2

Vodimo vas u moderno uređeno potkrovlje od 190 četvornih metara. Za uređenje ovog prostranog interijera zaduženi su bili dizajneri i arhitekti iz studija Soesthetic Group koji su uz sve moderne materijale koji su korišteni uspjeli stvoriti izuzetno udoban i lijep prostor. Ravne linije, jako puno bijele boje, crvena cigla, metal i drvo kombinacija je koja se pokazala izuzetno zanimljivom i kao krajnji rezultat savršena za ovako prostran i otvoren prostor.

Kosi krov, osim što pridonosi izgledu središnjeg dijela stana, predstavljao je izazov prilikom uređenja. Sjedeće garniture postavljene su na najnižim dijelovima kosina, dok su police za knjige u potpunosti prilagođene i prate kosu liniju krova. Namještaj je postavljen tako da se vizualno odvoje radni i dio za opuštanje te je tako bez suvišnih pregrada prostor funkcionalno zoniran. Tako polica, na kojoj je postavljen televizor kao da visi sa stropa, ima ulogu pregradnog zida, no zbog svog dizajna ne opterećuje prostor i savršeno se uklapa s modernim kaminom.






Kuhinja svojim uređenjem prati ostatak interijera. Kombinacija različitih materijala, od kojih se ističu cigla, beton i drvo, s bijelom kuhinjom ravnih linija stvorila je savršen spoj i fanky ugođaj. Spavaće sobe uređene su primjenom istih materijala, no u nježnijoj varijanti.















Izvor: home-desining

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 07:02