STAN S ŽUTIM AKCENTIMA

Interijer uređen za mladi par

 

Vlasnici ovog interijera veliki su fanovi putovanja stoga su željeli da i njihov novi dom bude poput putovanja u neki drugačiji svijet u koji će moći pobjeći od svakodnevnih životnih problema i upravo su takav prostor dobili zahvaljujući uigranoj ekipi iz Shoko Design studija. Interijer je uređen kombinacijom skandinavskog i rustikalnog stila s dosta uradi sam predmeta, koji su nabavljeni na sajmovima i buvljacima, a zatim preuređeni u željeni stil.

Riječ je o lijepo organiziranom dvosobnom stanu veličine 74 četvorna metara sa središnjim otvorenim prostorom u kojem su dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica, i odvojenom spavaćom sobom i kupaonicom. Ovim moderno uređenim prostorom dominiraju tamnosivi zidovi, crno-bijele pločice, drvo, a živahnost cijelom interijeru daje žuta boja koja se provlači kroz detalje.

Interijer obiluje zanimljivim dizajnerskim rješenjima poput zida ukrašenog trokutima u hodniku i prugama u spavaćoj sobi. Kupaonica je uređena u nordijskom stilu izgleda elegantno i ugodno.

Više o radu Shoko Design studija saznajte na poveznici.

Foto: Małgorzata Opala - Fotoaktywne

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 07:13