Interijeri manji od 30 m2

Iako su mali, uređeni su odlično!

Vodimo vas u tri interijera manja od 30 četvornih metara koji će vas inspirirati svojim kreativnim rješenjima i uređenjem. Dizajneri su vrlo uspješno riješili neke zapreke kako bi masimalno iskoristili prostor i uredili ove male domove za udoban život. Inspirirajte se primjerima koje vam donosimo i budite kreativni.

Prvi interijer od samo 21 četvornog metra uredio je dizajner Eugene Han i koristio je neka vrlo zanimljiva rješenja kako bi prostor maksimalno iskoristio. Vrlo hrabar odabir tamnih boja za ovako maleni prostor kombinirao je s multifunkcionalnim namještajem kojise u samo nekoliko pokreta transformira u komad koji vam je u tom trenutku potreban. Radni kutak tako se otvara iz polica, kao i spavaći dio koji kad je zatvoren sadrži sofu i policu za knjige. Kako bi se prostor vizualno povećao, na zid su postavljena velika ogledala, dok je u sredini drveni panel koji služi i kao stalak za TV. Prostor uz prozor također je funkcionalno iskorišten. Na taj povišeni dio dizajner je smjestio manji ležaj, a prostor ispod ležaja iskorišten je kao dodatni skladišni prostor.

Drugi interijer potpisuje dizajnerica Olga Chekmarev. Neutralne nijanse boja i prirodni materijali bili su savršenodabir za ovaj moderan i vrlo udoban prostor u kojem dominira bijela i prirodna boja drva. Interijer je organiziran kao open space, a prostorije su definirane drvenim panelima koji se protežu po cijelom jednom zidu uz kuhinju i po stropu.

Posljednji interijer osmislila je dizajnerica Yulia Baranova. I u ovom interijeru materijal koji dominira je prirodno drvo, noprostor je organiziran vrlo fleksibilno kako bi maksimalno bio iskoršten. Mala galerija osmišljena je na način kako bi se maksimalno iskoristili visoki stropovi, a prostor ispod galerije služi kao radni kutak i mjesto za pohranu stvari. Ovaj mali stan uređen je pomalo u minimalističkom stilu, no s jako puno prirodnog drva i detaljima u svijetlim bojama koji u prostor unose toplinu. Zavirite i ukradite ideje.

Izvor: home-designing.com

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 05:00