Moderni i uređeni sa stilom

Interijeri u kojima su drvo i beton pun pogodak

 

Danas vam predstavljamo tri moderna i stilski lijepo uređena interijera u kojima dominiraju drvo i beton. Ovi materijali iako ostvaruju različiti efekt, njihova kombinacija može biti pun pogodak. Beton je materijal koji je jako popularan u posljednje vrijeme u uređenju interijera i svojom teksturom možete naglasiti pojedine elemente kao što je to u primjerima koje vam donosimo, dok je drvo bezvremenski materijal koji će svakom prostoru pridonijeti svojom toplinom. Upravo je zato spoj ta dva materijala neodoljiv za odličan rezultat. Drveni podovi i betonski strop u kombinaciji s modernim detaljima i komadima namještaja sigurno će vam se svidjeti. Zavirite i javite nam kako vam se sviđaju ovi moderni domovi.

Dizajnerica Tanya Dorokhina u prvom primjeru uspješno je spojila beton i metalne elemente s prirodnim drvom i jako puno sobnog bilja. Kako bi rezultat bi moderan i udoban dom, koristila je neutralnu paletu boja i vrlo udobne komade namještaja.

Zbog vrlo pažljive kombinacije betonski zidovi ne dominiraju u interijeru, a krajnji rezultat je vrlo udobno i elegantno uređen interijer.

Navedeni materijali provlače se kroz cijelu dnevnu zonu, a vrlo efektan detalj je i mramorno postolje za TV u dnevnoj sobi koje je također pridonijelo ukupnom izgledu ovog prostora.

Studio Privalov Design potpisuje drugi interijer u kojem su isti materijali korišteni za različiti rezultat. Ovdje su uz nešto tamnije nijanse boja korišteni i različiti uzorci i detalji kako bi se naglasio dinamičan izgled interijera.

Zidovi obojani u tamnosivu kombinirani su s geometrijskim uzorcima i komadima namještaja u veseloj žutoj i svijetloplavoj boji za moderan i lijepo uređen interijer.

Posljednji interijer, iako uređen istim materijalima, svojim uređenjem u potpunosti se razlikuje od dva prethodna. Budući da je u ovom interijeru naglasak na industrijskom stilu, da rezultat ipak ne bi bio prehladan interijer, postavljena je sjedeće garnitura u svijetložutoj boji i vertikalni vrtovi koji su se savršeno uklopili u cijeli ambijent i prostoru dali dozu topline.

Izvor: home-designing

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 22:03