Funkcionalni i stilski lijepo uređeni interijeri

Interijeri uređeni za obitelji s malom djecom

Pogledajte kako uspješno zadovoljiti želje odraslih i potrebe djece koja jako brzo rastu i čije potrebe se brzo mijenjaju

IProjektirati interijer za obitelj s malom djecom može biti pravi izazov. Posebno ako su u pitanju različite želje odraslih i potrebe djece koja jako brzo rastu i čije potrebe se brzo mijenjaju. Donosimo vam dva projekta koje potpisuje studio Lugerin Architects i koji pokazuju kako se vrlo uspješno mogu pomiriti ove dvije stavke te kako vrlo lako možete unijeti moderan duh u interijer koji je itekako prilagođen djeci.

Prvi interijer u koji vas vodimo vrlo uspješno kombinira moderan dizajn i potrebe obitelji s djecom. Od boja koje su korištene do materijala koji prevladavaju u stanu bilo je jednostavno urediti interijer tako da zadovolji potrebe vlasnika i sve ono što je potrebno djeci. Prirodni materijali, čiste linije izgledaju vrlo trendi, a u isto vrijeme čine prostor pristupačnim djeci i njihovim potrebama. Svijetloplava sofa odličan je odabir i savršen kontrast ostatku namještaja u interijeru. Iako domininiraju tamnije nijanse boja, detalji su prostor učinili izuzetno udobnim, a u isto vrijeme vrlo stajliš. Kako bi se prostor mogao nesmetano koristiti, dizajneri su ga uredili tako da je većina namještaja ugradbena. Djeci tako ostaje na raspolaganju jako puno prostora za igru,dok je u isto vrijeme riješen problem dodatnog skladišnog prostora. No posebnu pozornost u ovom interijeru dizajneri su posvetili uređenju dječje sobe. Izuzetno prozračna i uređena kombinacijom svijetloplave i bijele boje s crvenim detaljima vrlo je lijepo uređena za djecu različitih uzrasta. Kombinacijom istih boja i materijala uređena je i roditeljska spavaća soba, vrlo moderna i elegantna oaza za opuštanje.

Drugi interijer, iako je kvadraturom puno manji, također vrlo uspješno spaja funkcionalnost i lijepo uređenje. Iako je na početku zamišljen kao jednosoban stan, dizajneri su osmislili rješenja kako da prostor organiziraju tako da i roditelji i djeca imaju svoju spavaću sobu. I ovdje su korišteni ugradbeni elementi kako bi ostalo što više prostora za nesmetano korištenje. Zbog manje kvadrature posebno se pazilo na boje i materijale. Tako je za uređenje većinom korištena bijela boja, dok su samo pojedini elementi naglašeni tamnim nijansama. Zavirite s nama u ove lijepo uređene interijere i javite nam kako vam se sviđaju.

Izvor: home-designing.com

Ako su vam se svidjeli ovi interijeri, molimo vas da ih podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 04:27