PRAVI IZAZOV

Izazov velik 44 kvadrata za bračni par s dvoje djece

 

44 četvorna metara ne nude puno prostora za stvaranje udobnog doma, koji će zadovoljiti potrebe četveročlane obitelji. Izazovan zadatak koji nije bio nimalo jednostavan, ali nije nemoguć, uspjeli su realizirati arhitekti iz Leandro Naves studija u Rio de Janeiru. Zahvaljujući genijalnoj podijeli apartmana u zone, korištenjem svijetlih boja i ogledala, koja optički povećavaju prostor, stvorili su prilično ugodno mjesto za život bračnog para s dvoje djece.

Poluotvorena kuhinja omogućila je smještaj malog šanka i radnog stola, koji se može koristiti prema potrebi, za konzumiranje brzih obroka i doručka, dok elegantni vertikalni drveni okvir vizualno odvojio hodnik od kuhinje. Iako na fotografijama nije prikazano, ostava je također uspjela pronaći svoje mjesto iza kuhinje, nasuprot ulaza u garderobu.

Spavaća soba roditelja je mala, ali visoka ogledala na stranama kreveta "dodaju metara". U veseloj i šarenoj dječjoj sobi jedan od kreveta nalazi se na polukatu, koji je uštedio puno prostora za rad i igru.

Izvor: www.studioleandroneves.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:26