MINI INTERIJER

Jako cool stan, a ima 22 kvadrata

 

Ovaj mali stan s puno stila nalazi se u Moskvi, a pun je svega od poda do stropa, pa čak i po sredini prostora. Veliki „kičasti“ printevi odmah uspostavljaju individualistički ton u ovom stanu. Boje koje se pojavljuju na posterima i slikama odražavaju se i na zastorima koji pomalo pompozno i vrlo toplo obrubljuju prozore. Modernističke lampe pružaju svoje duge ruke preko čitavog gornjeg spektra malog boravka. Mala sofa natrpana je udobnim jastučićima i dekicama.

Podesiva limena polica sa zatvorenim donjim prostorom nudi zgodno skladište za sitnice, a ujedno dijeli sobu na dvije cjeline, jednu za dnevni boravak, drugu za blagovanje. Ujedno pruža prostor u koji će se smjestiti mali TV set. Prozračnosti prostora pridonosi i činjenica da police nisu zatrpane, nego tek dekorirane knjigama i sitnicama. Područje dnevnog boravka dodatno je određeno tepihom s uzorkom koji podržava geometrijske oblike police i prozora.

Nikad ne biste rekli da ova blagovaonica ima tek par četvornih metara? Naravno, jer velika spuštena lampa, sasvim netipična za malene prostore, prenosi prostoru svoju grandioznost i mijenja našu percepciju prostora.

Duž zida uz koji je prislonjen blagovaonički stol proteže se kuhinja. Zidni kuhinjski ormarići u boji drva kontrast su bijelim donjim elementima.

Zidovi kupaonice obojani su jakom i tamnom bojom. Bsš kao i kroz veliku lampu iznad minijaturnog stola u blagovaonici, i ovdje je karakter i stil stana došao do izražaja koristeći se neočekivanom igrom malog i velikoga.

Izvor: 3ddd

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 21:40