INTERIJER S PAMETNIM RJEŠENJIMA

Jednosobni stan koji se 'pretvara' u baletni studio

 Handover
 

Danas vas vodimo u jednosbni stan koji će vas oduševiti svojom multifunkcionalnošću. Naime, ova se naizgled sasvim običan prostor zahvaljujući 'pametnom' namještaju pretvara u baletni studio. Vlasnik stana, ujedno baletan, želio je u vlastitom stanu imati mogućnost plesati, a to je i dobio zahvaljujući dizajnerima koji su uspjeli ovaj divan stan pretvoriti u studio - naravno, samo onda kada to vlasnik poželi.

Upravo je multifunkcionalni namještaj idealno rješenje za ovaj mali stambeni prostor. Sofe, ormari, komode i ostali namještaj koji ima više namjena najbolji su saveznici u prostorima manje površine, pa tako ni ovaj stančić nije iznimka. Pametno osmišljeni ormar tako se u samo nekoliko trenutaka može pretvoriti u krevet, radni stol ili prostor za sjedenja, a između ostaloga i u baletni studio.

Novije generacije namještaja, potpomognute tehnologijom, stvaraju od namještaja udobne krevete na kojima je zaista ugodno spavati. Stan je uređen u minimalističkom stilu, prvenstveno zbog ograničene kvadrature, ali i želje za dovoljno slobodnog prostora prilikom vježbanja. Naime, apsolutno sve usmjereno je prema iskorištavanju svakog kvadrata u stanu pa stoga ništa nije prepušteno slučaju.

Izvor: dezeen.com

Foto: Handover

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 23:11