NE PROPUSTITE!

Još samo danas (19. listopada) na kioscima potražite novi broj magazina D&D uz Jutarnji list!

Dom i dizajn
Donosimo vam teme koje će vam, sigurni smo, uljepšati ove kišne i hladnije dane

Novi broj magazina D&D - Dom i Dizajn izlazi u nedjelju, 18. listopada uz Jutarnji list, a donosi vam teme koje će vam, sigurni smo, uljepšati ove kišne i hladnije dane.

Tako se mi još ne možemo oprostiti od ljeta, mora i sunca, pa smo odlučili pokazati vam divne kuće koje smo pronašli na otoku Ižu i Čiovu. I dok je ova na Ižu genijalan primjer moderne, otvorene i hedonistički nastrojene kuće, koja je istodobno uspjela sačuvati tradicionalne elemente, kuća na Čiovu oduševila nas je personaliziranim interijerom. Naime, ona u svakom centimetru odražava karakter svojih vlasnika. Reći ćemo samo da se na zidu nalaze lule od djedova, u jednom zidu sačuvan je stari alat, a mačke koje su glavni kućni ljubimci u ovoj kući, imaju svoj poseban izlaz iz kuće. To nije ni približno sve što ova kuća skriva. Zato ne propustite u novom broju magazina D&D pročitati priču o njoj i inspirirati se. Vodimo vas još i u zabavnu kuću u mjestu kraj Zadra, koja je posebna po tome što ima u dvorištu - stijenu za penjanje!

image
Kreativka Tea Gligić, autorica predivnog Instagram profila, napravila je potpuni makeover starog stolca
BERISLAVA PICEK/CROPIX

Kao temu broja odabrali smo nešto o čemu nas dosta pitate, bilo preko telefona, maila ili Facebooka i Instagrama. Pitanje je - kako osmisliti savršenu biblioteku i pritom biti praktičan, oku ugodan, a opet ne dosadan? Posjetili smo hrvatske domove s najljepšim bibliotekama, donosimo vam priče njihovih vlasnika, a otkrivamo i gdje se u Hrvatskoj skriva najljepša javna biblioteka. Odgovaramo i na pitanja gdje je najbolje smjestiti policu - na zid, oko televizora? Nadalje, odgovaramo na pitanje treba li knjige slagati po bojama, dimenzijama ili se jednostavno prepustiti kreativnom osmišljavanju? Naposljetku, odgovaramo na pitanje kako biblioteku u domu učiniti baš vašom, kako to postići, a ne pretjerati?

image
Editorial jesenske dekoracije u interijeru
BERISLAVA PICEK/CROPIX

I ovaj put naši stručni suradnici, arhitekti i dizajneri, odgovaraju na pitanja vas, naših čitatelja, i pomažu vam isplanirati savršen životni prostor, ali i pomoći oko nekih svakodnevnih kućnih situacija. Obišli smo i domaće trgovine te pronašli genijalne deke, čajnike i fotelje. Ukratko, sve što je potrebno u domu za zimsku sezonu pred nama.

Još samo danas (19. listopada) na kioscima potražite novi broj magazina D&D uz Jutarnji list!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 12:00