Lijepa kombinacija dva stila

Kad se rustikalni šarm smjesti u 40 kvadrata

Rustikalni elementi kombinirani sa skandinavskim dizajnom

Rustikalni elementi mogu se vrlo lako uklopiti u suvremeni interijer, a dobar primjer je dom koji smo uočili na designist.ro web stranici. Smješten je u povijesnom dijelu Bukurešta u Rumunjskoj i obiluje detaljima i predmetima koji kao da su posuđeni iz domova naših djedova i baka. Ako ste ljubitelj ovog stila, obratite pozornost na količinu tradicionalnih predmeta koji su u interijeru pronašli svoje mjesto.

Naime, kad prikupljate predmete za dom, iz različitih izvora postoji rizik da prostor postane nefunkcionalan, a izgled je zastario i pretrpan. Nije tajna da su interijeri nekad bili pretrpani stvarima zbog kojih su ostavljali dojam "teških" prostora u kojima bi dulji boravak bio nelagodan i zamoran.

No, ako ste umjereni kao vlasnici ovog stana, vrlo lako možete postići topao, rustikalan stil koji obiluje šarmantnim detaljima. U ovom su interijeru slamnati šeširi na zidu, drvene škrinje, tepisi s tradicionalnim uzorcima, stare posude i keramičke pločice pronašli svoje mjesto na vrlo lijep način. Ako volite rustikalni stil, koristite neutralne pozadine, na primjer, zidove u bijeloj, bež ili toploj sivoj boji da bi prostor izgledao svježe. Još jedan savjet: kombinirajte rustikalne elemente sa skandinavskim dizajnom, a rezultat neće izostati.

Izvor: designist.ro

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 14:24