3D vizualizacije

Kada mašta postane stvarnost: Predstavljamo kreativni tim iz Concept 3D studija u Zadru

STAN, ZADAR
 Concept 3D studio
Studio koji uvelike olakšavaju život svima koji se baš ne snalaze s arhitektonskim nacrtima u prostoru

Adam Mračić je dizajner interijera, Kai Matulina je produkt dizajnerica, a zajedno čine tim Concept 3D studija u Zadru koji u suradnji sa kooperantima specijaliziranim za arhitekturu, inženjering i light design, omogućuju realizaciju projekta od inicijalne ideje pa sve do finalnog dizajna.

image
Adam Mračić, dizajner interijera i Kai Matulina, produkt dizajnerica, tim Concept 3D studija u Zadru

Cijeli proces popraćen je inovativnim tehničkim rješenjima, 3D vizualizacijama te završnom projektnom dokumentacijom. Sukladno željama klijenata nude visokokvalitetna rješenja u svim pojedinim fazama planiranja. Sami za sebe kažu kako je spoj inženjeringa i estetike koju dizajn interijera podrazumjeva osnova djelovanja njihove radionice, te da su inovativnost, kreativnost i finalna usluga u fokusu njihovog rada.

image
PENTHOUSE, SUKOŠAN
Concept 3D studio

OLAKŠAVANJE ŽIVOTA

Laički rečeno Concept 3D studio je jedan od onih studija koji uvelike olakšavaju život svima koji se baš ne snalaze s arhitektonskim nacrtima, u prostoru ili im općenito mašta nije jača strana. Svi oni koji imaju iskustva s uređenjem interijera vrlo dobro znaju koliko dobra 3D vizualizacija može pomoći u tim stresnim trenutcima. Ponekad zamišljate žute zidove u svome stanu ili baš želite crveni kauč nasred dnevnog boravka, a ni u kojem trenutku u svojoj glavi ne možete biti sigurni kako će se to uklopiti u interijer. Tim iz Concept 3D studija u svom velikom iskustvu i spretnosti čini da ono što vi vidite samo u svojoj glavi postane vizualizacija nalik fotografiji, realni prikaz vaših želja.

image
KUHINJA
Concept 3D studio
image
KUHINJA
Concept 3D studio

Saznajemo kako se vrlo često zna dogoditi da kada se klijenti premišljaju oko nekog dijela kuće ili namještaja da ih baš te vizualizacije učine sigurnima u svoje odluke. Tako je bilo i u slučaju uređenje interijera obiteljske kuće u Zadru, gdje je većina namještaja rađena po mjeri od strane izvođač stolarskih radova ARM iz Zadra koji su zamolili Concept 3D studio da naprave vizualizaciju kuhinje u zelenoj boji koju su vlasnici jako željeli, ali se nikako nisu mogli odlučiti jer su bili sumnjičavi kako će ona izgledati u prostoru.

image
CAFFE BAR, ZADAR
Concept 3D studio

SCENOGRAFIJA

Nakon konačnog prikaza 3D vizualizacije više nije bilo sumnje da to njihov odabir. Tako je uglavnom i s većinom drugih projekata koje potpisuje Concept 3D studio gdje investitori iznesu svoje želje u obrisima poput toga da žele imati ugodan i ambijentalni prostor u kojem prevladavaju tamniji tonovi i finiji materijali od kože, furnira američkog oraha i zidnih i podnih obloga od ardesie i keramike imitacije mramora za projekt kafića u Zadru, a Adam i Kai od njihovih "natuknica" stvaraju preciznu i detaljnu scenografiju gdje više ne znate što je mašta, a što stvarnost. Iako su 3D vizalizacije te koje pridobiju klijente, naglasak je naravno u ovom slučaju na dizajnu samog interijera i produkt dizajnu, jer iako tim iz Concept 3D studija raspolaže s dobrom tehnologijom za 3D renderiranje i velikim iskustvom u tome, ipak svega toga ne bi bilo bez njihovog znanja i kreativnosti vezano za uređivanje interijera.

Više na: Concept 3D studio

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 09:08