Dom negativca

Kako je Grinch ukrao Božić: Ručno isklesana špilja od 529 m2 uređena u Grinch stilu

 Vacasa
Boravak u ovom prostoru je obavezan za svakoga tko se ikada divio hirovitosti Whovillea

Dr. Seuss Enterprises i platforma za upravljanje iznajmljivanjem nekretnina Vacasa ostvarili su genijalnu suradnju kako bi predstavili uistinu jedinstven način da se uživite u božićni duh. Dok drugi čeznu za udobnim i toplim božićno ukrašenim kolibama, ima i jako velik broj onih kojima to i nije najdraža stvar. Dokaz tomu je i ideja da Božić možete provesti u Grinchovoj jazbini, dostupnoj za.najam na platformi Vacasa.

image
Vacasa
image
Vacasa

Radi se o osamljenoj ručno isklesanoj špilji koja je smještena na strani kamene planine izvan Bouldera, Utah, i pomno dizajnirana prema prikazima iz filma o domu krznenog zelenog negativca. Savršena mješavina prirodne ljepote i pametnog dizajna, boravak u ovom prostoru je obavezan za svakoga tko se ikada divio hirovitosti Whovillea u klasičnoj priči dr. Seussa - „Kako je Grinch ukrao Božić".

image
Vacasa
image
Vacasa
image
Vacasa

Kuća od 529 četvornih metara uređena je potpunomu Grinchevom stilu, s njegovim prepoznatljivim ogromnim orguljama, pomalo prijetećim svjetlom svijeća i natpisima koji vas dočekuju na ulazu kao što su "Otiđite SADA!" i "Izgubi se!" Kao što biste i očekivali od svega što je povezano sa Seussom, ima puno boja i razigranih detalja, poput konzervi “Pečena zvijer”, “Who Pudding” i “Who Hash” u kuhinji i knjižnica prepuna knjiga koje uključuju teme koje pogoduju Grinchovom svečanom načinu života, kao što je „Pileća juha za dušu samca”. Iako se sam Grinch neće pojavljivati, njegova se prisutnost može osjetiti u cijelom domu - posebno u garderobi, gdje su njegove krznene zelene cipele i hlače pažljivo pohranjene. Njegov pas Max, nažalost, također neće biti tamo, ali još uvijek ima postavljen krevet i zdjela za njega.

image
Vacasa
image
Vacasa
image
Vacasa

Mogli biste očekivati da će boravak u ovom jedinstvenom prostoru doći s visokom cijenom, ali u stvari, boravak u nekretnini s dvije spavaće sobe košta samo 19,57 dolara po noći, što je zabavna referenca na izvorno izdanje knjige iz 1957. 3D obilazak prostora dostupan je na Vacasi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 04:28