Divota!

Kako unijeti dušu u novi prostor? Dobrodošli u ovaj prekrasan jednosobni stan od 38 četvornih metara

 HEMNET/
Sa svojim visokim stropovima i prekrasnim svjetlom, dizajn je težilo spokojnom uređenju, a ovo je rezultat!

Ovaj fantastično obnovljen stan s prijelaza stoljeća, pomno je isplaniran i renoviran, a odlikuje se ne samo visokim standardom i prekrasnim dizajnom sa šarmom prošlog stoljeća, već i pametnim i funkcionalnim detaljima kao što su ugrađene niše i vitrine. One stvaraju i praktičnu pohranu i elegantan vizualni efekt, savršen za isticanje omiljene umjetnosti ili kolekcije vlasnika.

image
HEMNET/
image
HEMNET/
image
HEMNET/

Niše i vitrine strateški su postavljeni kako bi se povećao prostor i u isto vrijeme besprijekorno integrirao s ostatkom dekora. To stanu daje sofisticiran i dobro isplaniran dojam, a istodobno otvara mogućnosti za prilagodbu i personalizaciju prostora prema željama vlasnika.

image
HEMNET/
image
HEMNET/

Prostorije ovog malog stana vrlo su nježne, a glavni razlog je shema boja. Zapravo, to se teško može nazvati shemom, jer su dizajneri koristili samo nekoliko vrlo sličnih nijansi, zahvaljujući kojima prostor izgleda gotovo jednobojno. Ali ovaj pastelni bež ton doslovno je ispunio elegantni interijer nježnošću i toplinom.

image
HEMNET/
image
HEMNET/
image
HEMNET/

Stan krase visoki stropovi, mali balkon, parket u obliku riblje kosti, veliki prozori, lijepe štukature i lajsne, što daje prozračan i svijetao ugođaj, dok otvoreni tlocrt dnevnog boravka i kuhinje olakšava druženje.

image
HEMNET/
image
HEMNET/
image
HEMNET/
image
HEMNET/
image
HEMNET/
image
HEMNET/
image
HEMNET/

Udobna spavaća soba ima kaljevu peć, a kupaonica je stilski dizajnirana i ima veliki tuš i podno grijanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 13:34