12 SOFA ZA SVAKOGA

Klasična elegancija i suvremeni dizajn idealna su kombinacija koja će vas osvojiti na prvi pogled

Model Colosseo, photo by Natuzzi, salon Natuzzi Zagreb, Buzin
Kada su u pitanju uređenje i dizajn interijera, znamo da su talijanska estetika i kvaliteta najbolji odabir.

Stoga, kada je u pitanju odabir sofa za vaš dnevni boravak, donosimo najbolje od ponude koju nudi renomirani brend Natuzzi. Kombinirajući suvremeni dizajn s klasikom, Natuzzi modeli nude fantastičan spoj modernih detalja u izvedbi s najfinijim i najkvalitetnijim materijalima.

Natuzzi sofa Amalia

image
Model Amalia, photo by Natuzzi, salon Natuzzi Zagreb, Buzin

Najbolji primjer takvog tipa sofa jest model pod imenom Amalia. Nastala u suradnji s Bernhardt & Vella, Amalia će postati glavna atrakcija svakog dnevnog boravka. Ujedinjuje klasiku i suvremeni stil, a ono po čemu neodoljiva jest oblik te jastuci ispunjeni inovativnom Climalight i Eucafil ispunom koje optimiziraju udobnost i daju uvjerljivo dobar izgled. Dodatnu posebnost pružaju nogice izrađene od masivnog drveta, a na vama je da odaberete želite li model u izvedbi s prirodnom kožom ili izrađen od najizdržljivijih tkanina.

Natuzzi sofa Avana

image
Model Avana, photo by Natuzzi, salon Natuzzi Zagreb, Buzin

Još jedan klasičar i uvjerljivi bestseler iz Natuzzija jest sofa Avana. Kombinirajući moderan dizajn, Avana dodatno šarmira s precizno izrađenim detaljima. Prošivena sjedala i metalni umetak glavne su estetske odlike sjedeće garniture koja ima pomične naslone za glavu koje svatko može prilagoditi prema svojim potrebama. Na vama je samo da odaberete želite li dvosjed, trosjed ili prostranu kutnu garnituru.

Natuzzi sofa Colosseo

image
Model Colosseo, photo by Natuzzi, salon Natuzzi Zagreb, Buzin

Ako ste ljubitelj kombiniranja više komada, sofa Colosseo je idealna opcija za vas. Punjena sa 100% guščjim perjem i memorijskom pjenom, nudi dugotrajnu udobnost, a zahvaljujući modelarnom pristupu možete se poigrati brojnim kombinacijama uređenja. Od klasičnih kutnih opcija pa sve do linearnih varijanti, dodatno vam omogućava pravu oazu za opuštanje zahvaljujući električnom pomičnom relaks mehanizmu.

Natuzzi sofa Herman

image
Model Herman, photo by Natuzzi, salon Natuzzi Zagreb, Buzin

Ako ste u potrazi za centralnim komadom namještaja koji će biti glavni fokus dnevnog boravka, sjedeća garnitura koju je osmislio tim arhitekata Manzoni i Tapissi iz studia Memo je stvorena za vas. Glavna inspiracija po kojoj je i dobila ime bio je Herman Melville, autor Mobyja Dicka. Naime, sofa je oblikovana dubokim sjedalima, a poseban element je vanjski metalni oslonac sličan peraji Mobyja Dicka. Osim što estetski izgleda fantastično, oslonac objedinjuje naslon i sjedalo, dajući dinamiku u strukturu. Herman sjedeća garnitura modelirana je tako da vam dozvoljava kreiranje linija, kuteva i poluotoka u različitim kompozicijama.

Natuzzi sofa Icon

image
Model Icon,, photo by Natuzzi, salon Natuzzi Zagreb, Buzin

Kako joj i samo ime govori, sjedeća garnitura Icon vrlo brzo je poprimila status prave ikone. S potpisom dizajnera Michelea Menescardija, već na sami pogled osvaja svojom udobnošću i izgledom. Zahvaljujući inovativnoj kombinaciji poliuretanskih punila climalight i najnovijoj generaciji silikonskih mikrofibra, ne morate brinuti da će sofa s vremenom izgubiti svoj prvotni oblik. Garnitura se može modularno slagati u brojne oblike, jednako kao što možete birati između ponude kože i tkanina.

Natuzzi sofa Kendo

image
Model Kendo, photo by Natuzzi, salon Natuzzi Zagreb, Buzin

Jednostavne profinjene linije bile su glavna inspiracija dizajnerskom dvojcu Manzoni i Tapinassi za sofu Kendo. Uz čvrstu drvenu podlogu obogaćenu metalnim umetkom, garantira se dugotrajnost sofe, a zahvaljujući modularnosti se može dobiti zaista efektno središte dnevnog boravka elementi. Udobnost sjedenja donosi mješavina poliuretana i climalight punjenja uz posebnu silikonsku mikrofibru koja će vam osigurati nepromijenjen izgled i udobnost tijekom vremena.

Natuzzi sofa Lem

image
Model Lem, photo by Natuzzi, salon Natuzzi Zagreb, Buzin

Ljubitelji minimalističkog dizajna koji spaja udobnost oduševit će se sofom koju je dizajnirao Claudio Bellini. Sofa Lem se s lakoćom prilagođava svakom prostoru zahvaljujući svojem jednostavnom dizajnu, a također imate mogućnost birati između velikog broja tkanine različitih boja i tekstura.

Natuzzi sofa Philo

image
Model Philo, photo by Natuzzi, salon Natuzzi Zagreb, Buzin

Prošivene presvlake na sofi Philo daju posebnu dozu elegancije, a možete birati između modela dvosjeda, trosjeda i fotelje. Osim dojmljive estetike, Philo nudi i nevjerojatno udobnost zahvaljujući položaju naslonjača koji se može regulirati inovativnim električnim mehanizmom. Sve što trebate je aktivirati ga laganim dodirom ruke, a ne morate brinuti da će biti upadljiv jer funkcionira pomoću skrivenog prekidača.

Natuzzi sofa Positano

image
Model Positano, photo by Natuzzi, salon Natuzzi Zagreb, Buzin

Još jedan model koji očarava svojim minimalističkim dizajnom i nevjerojatnom udobnošću jest sofa Positano. Elegantne linije i baza izrađena od čvrstog dimljenog hrasta pružaju neprijepornu kvalitetu, dok je ovaj tip sofe idealan i za alergičare jer je sofa izrađena od Eucafeel antialergijskog punjenja koje ujedno osigurava trajno dobar izgled i potporu.

Natuzzi sjedeća garnitura Leaf

image
Model Leaf, Natuzzi, salon Natuzzi, Zagreb, Buzin

Jednostavan dizajn i maksimalna udobnost odlike su Leaf garniture. Naime, ova sofa iznimno je funkcionalna zahvaljujući svojoj krajnjoj svestranosti, a naslon jastuka ugodan je i prilagodljiv svakome. Strože izrezane linije i izdašne proporcije čine ga prikladnim za sve stilove uređenja doma i stoga se jednako dobro uklapa u klasične dnevne boravke, kao i one s modernim urbanim detaljima.

Natuzzi sofa La Scala

image
Model La Scala, Natuzzi, salon Natuzzi, Zagreb, Buzin

A ako ste među onima koji obožavaju klasiku s modernim pomakom, ova interpretacija klasične Chesterfield sofe koja dolazi s modelom La Scala je baš za vas. Ručno izrađena, osvaja svojim dizajnom, a vrhunsku udobnost omogućava kombinacija poliuretanske pjene, memorijske pjene i Climalighta (posebna silikonizirana mikrovlakna).

Natuzzi garnitura Skyline

image
Model Skyline, photo by Natuzzi, salon Natuzzi Zagreb, Buzin

Za sam kraj, donosimo vam još jedan od najpopularnijih Natuzzijevih modela, sofu Skyline. Elegantnog dizajna i iznimno funkcionalna, diči se naslonima koji imaju mogućnost pomicanja za najviši stupanj udobnosti. Naime, nasloni imaju mogućnost pomicanja prema naprijed, što omogućuje da sjedalo podesite na željenu dubinu. Dodatnu udobnost za relaksaciju pružaju jastuci punjeni poliuretanskom pjenom visoke gustoće,koji svojom čvrstoćom, elastičnosti osiguravaju maksimalnu potporu i dugotrajno nepromijenjen izgled.

Više saznajte na www.natuzzi.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. ožujak 2024 05:39