Kreativno uređene sobe u potkrovlju

Sobe uređene u razigranom mladenačkom duhu

Vodimo vas u tri kreativno uređene sobe u potkrovlju koje svojim stilom uređenja savršeno odgovaraju razigranom mladenačkom duhu. Jednostavan i moderan dizajn ovih interijera savršeno je kombiniran s funkcionalnošću kako bi se prostor maksimalno iskoristio.

Prvu sobu uredio je studio Greta Gre i karakterizira je nekoliko kreativnih rješenja. Prije svega, to je prostorija koja na vrlo vješti način kombinira dnevnu, spavaću i radnu sobu. Arhitekti su spavaći dio postavili na malu galeriju koja je žičanom bijelom ogradom spojena s krovom. Moderan namještaj i detalji u tirkiznoj boji pridonose razigranosti interijera i vrlo su lijepo kombinirani s drvom koje dominira.

Druga soba također je smještena u potkrovlju, a uredio ju je studio he.D creative group. U ovom interijeru dominira zemljana paleta boja i prostor je prije svega osmišljen kao dnevna soba. Središnji dio prostorije zauzima udobna sjedeća garnitura, a krevet je skriven u ugradbeni ormar kako ne bi zauzimao prostor kad se ne koristi.

Treću sobu uredili su dizajneri iz studija Takk Interior Design. Kombinacijom mini galerije i multifunkcionalnog namještaja i ovdje je izvučen maksimum iz malog prostora koji je uređen kombinacijom skandinavskog stila i elegantnih detalja. Inspirirajte se ovim lijepim multifunkcionalnim sobama i javite nam kako vam se sviđaju.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 20:16