LJETNO I PROZRAČNO

Kuća u kojoj svaka prostorija ima savršen pogled na more

 

U iščekivanju ljeta i mora za oko nam uvijek zapnu upravo morski interijeri. I danas vas vodimo u jedan takav dom. Ova se kuća nalazi na obali Cornwalla, i to u jedva na jedva naseljenom mjestu. Stoga, osim što je predivno uređena, savršena je oaza za opuštanje na moru od gradske gužve.

Ima tri kata, a dovršena je 2011. godine. Njena je funkcija trenutno kuća za odmor. Jedna od najboljih stvari oko ove kuće je prostrana kuhinja otvorenog tlocrta, spojena s blagovaonicom. Plava boja koja podsjeća na more je dominantna, a s njom su se savršeno uklopili stolci pastelnih boja u blagovaonici. Kuhinja ima izlaz na terasu, i preko velikih staklenih vrata koja puštaju u interijer prirodnu svjetlost.

Terasa ima savršen pogled na more, a na njoj se nalaze dodatni stol i stolice kako bi vlasnici kuće mogli uživati u pogledu tijekom objeda. U prostranom dnevnom boravku također prevladava morsko plava boja namještaja, a u jednom dijelu je veliki prozor koji također ima pogled na more. Ispred prozora postavljena su dva naslonjača i stolić - mjesto s kojeg također možete uživati u pogledu na more.

Posebno su divne spavaće sobe. Nasuprot bračnog kreveta smješten je veliki prozor - bilo bi savršeno svako jutro buditi se uz takav pogled, zar ne?

Izvor: idealhome.co.uk

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 17:48