MALI RAJ NA BRAČU

Kućica Danijele Dvornik u Sutivanu dobiva svoj konačni izgled!

 Instagram @danijeladvornik
Pogledajte kako je uredila svoju bračku oazu u kojoj beskrajno uživa!

U moru bijelih prostora opremljenih u Ikei, kuća Dvornikovih u Sutivanu pravo je osvježenje koje svjedoči o životu svih generacija u njoj, a zahvaljujući Danijelinim uvijek uspješnim "ugođajnim" intervencijama, uistinu se doima pravim toplim domom. Svjedoče tome i oduševljene reakcije Danijelinih pratiteljica, koje su posljednju objavljenu fotografiju ispratile komentarima: "Divna atmosfera", "Predivno, svaka vam čast..."

I sama Danijela na ovu je temu ustvrdila: "Volim Sutivan, svoju kućicu, svoju terasu... Žrtvovala bi skupe cipele za komad namještaja bez razmišljanja, jer nema veće sreće od ugodnosti vlastitog doma. Moj dom, to sam ja! Ne treba biti veliko, ali treba imati dušu, i slatkoću...", objavila je prije tri godine na svom Instagram profilu Danijela prije tri godine, kada je krenula s obnovom svoje bračke oaze, koja je danas u završnoj fazi.

"Evo pomalo, moja kućica dobiva konačni izgled iako ima tu još stvari koje treba napraviti, kao kompletna rasvjeta vanjska i unutarnja koju još nisam stavila ali znam što želim pa moram biti strpljiva.. (strpljen, spašen). Fale I slike na zidu, tapet....", napisala je Danijela.

Osim interijera, preuredila je i terasu, koju je natkrila bambusom

"Nakon što sam morala skinuti jasmin (narast će opet) morala sam napraviti kompromis, da sam koliko-toliko zaštićena, više psihološki i dekorativno, nego što me zaista štiti s ovom trstikom, kojoj je cilj da preživi ovu sezonu. Jer dolazi nova ograda i rješenje za hlad".

No, to nije sve!

"Momentalno radim na još jednom projektu, na drugoj strani koju ne pokazujem, gdje dolazi dugi betonski element, koji će ujedno biti radna površina, dio za začinsko bilje, sudoper i plinski roštilj. Želim roštiljati svaki dan ako to želim, bez paljenja vatre i dimljenja kuće, sebe i susjeda oko sebe", piše.

Foto: Instagram @danijeladvornik

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. travanj 2024 21:53