boravak na visini

Kućica na kranu sa šarmantnim uređenjem

Kako vam se čini ideja da provedete vikend na visini od osam metara u zraku i to na dizalici? Stranica za najam nekretnina Canopy & Stars koja je sagradila ovu interpretaciju kućice na drvetu postavila ju je na jedan od prepoznatljivih kranova u luci u Bristolu u Velikoj Britaniji. Naziva Crane 29 stvorena je kao osjetilno iskustvo koje spaja predivne poglede i scene, mirise i zvukove vanjskog prostora te posjetiteljima omogućuje da se prepuste zelenom i smirujućem okruženju istovremeno ostajući u blizini brojnih restorana, žive svirke i pubova.



Kućica je u potpunosti namještena pa se tako u njoj nalazi i mala kuhinjica, udobni krevetom i čak pravi tuš dok je za toalet postavljena ekološki prihvatljiva varijanta kompostirajućeg wc-a. Razigrano uređenje obilježava pregršt detalja od različitih vrsta drva i očaravajuće zelenilo biljaka koje prostor čini životnim.





U ovoj se kućici mogu smjestiti dva gosta i dostupna je samo za ukupno sto noćenja i to u periodu od 27. svibnja do 30. rujna ove godine. Rezervacije se dodjeljuju preko izvlačenja koje se održava 3. srpnja što znači da se još uvijek možete prijaviti!0 Noćenje u ovoj kućici na radni dan iznosi 185 funti dok je za vrijeme vikenda cijena boravka 250 funti. Svi prihodi idu ekološkoj udruzi Friends of the Earth. Prijaviti se možete na stranici Canopy & Stars. Sretno!

Izvor: Living in a Shoebox

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 03:17