KAKVA TRANSFORMACIJA

"Kupila sam staru kuću koju nitko nije želio i pretvorila sam je u kuću iz snova"

Ilustrativna fotografija

 /SHUTTERSTOCK

Ella Barr, koja se odvažila na kupnju kuće, u svom videu je objasnila da se nakon iscrpne potrage ipak odlučila za staru, oronulu kuću koja je bila neuredna i prljava. Mlada žena je tvrdila da je to bila najgora kuća u ulici, ali sada, nakon transformacije njezinog doma, mnogi kažu da izgleda kao najbolja.

Ella se oglasila na društvenim mrežama gdje je podijelila prikaz kuće prije i poslije renoviranja svoje. Pokazujući slike oronule kuće, Ella je objasnila da je kuću prvi put vidjela u lipnju 2022. Kada su prvi put ušli unutra nisu mogli vidjeti ništa od nereda i prljavštine, ali se ona ipak odlučila za kupnju kako sama kaže najgore kuće u tom mjestu. Ella je podijelila slike doma, koji ne samo da je bio pretrpan smećem, već je bio i vrlo star.

Kada su dobili ključeve kuće u studenom 2022. godine, Ella i njezin partner su krenuli ispočetka. Nakon toga, Ella je objavila razne videozapise procesa transformacije, dok je ovaj par podizao podne daske i pripremali se dati domu novi ugođaj.

Nakon nekog vremena, Ella je podijelila pogled izbliza na renoviranje svoje kuće - nekoć dosadan i prostor u očajnom stanju potpuno je transformiran i dobio je moderan dizajn.

Kupaonica je sada obložena modernim pločicama i crnim detaljima, što ju čini savršeno u trendu. Dnevni boravak je unaprijeđen podom u obliku riblje kosti, a siva kuhinja je kao iz časopisa ua uređenje doma..

Dom je dobio i spavaću sobu iz snova, namještenu mekim sivim tepihom, velikim krevetom te njegovim i njezinim noćnim ormarićima. Ako to nije bilo dovoljno, Ellin dom je također dobio garderobu, kao i kozmetičku sobu.

TikTok isječak, koji je objavljen pod korisničkim imenom @ellaoliviabarr2, mnoge je oduševio.

Korisnici društvenih mreža bili su zapanjeni renoviranjem kuće i mnogi su rekli da je Ellin dom iz najgore transformiran u najbolju kuću u ulici. I što je najbolje za ovu transformaciju su potrošili negdje oko 58 000 eura, a dobili su potpuno novi dom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 03:27