pogledajte video

Kupili su stare garaže i napravili od njih kuću iz snova! Svi susjedi sada su ljubomorni na njihov dom koji vrijedi nekoliko milijuna dolara...

 Youtube/Screenshot/Virealno

Ako imate cilj, volju i jaku želju, ništa nije nemoguće. Najbolji primjer za to je kandaski par koji je odlučio staru, oronulu garažu pretvoriti u svoj dom iz snova. Oni su si zadali ambiciozan cilj, usprkos negativnim komenatrima i sumnjama koje su ih pratili od samog početka ovog projekta. Sve je poelo tako da je Michael jednog dana prolazio pokraj starih garaža u naselju u kojem je živio sa suprugom te joj spontano predložio da kupe te oronule objekte i naprave dom iz svojih najljepših snova. Julie, njegova supruga, odmah ga je podržala i odlučila se s njim upustiti u ovu pustolovnu i izazovnu avanturu.

image
Youtube/Screenshot/Virealno
image
Youtube/Screenshot/Virealno

Kupili su, kažu, garaže da poprilično prijateljsku cijenu i pripremili se za zahtjevan građevinski pothvat koji ih je čekao. Susjedi su s velikim čuđenjem pratili kako se odvija njihov projekt i bili su iznaneđeni kako se naizgled stari objekti mogu srediti do te mjere da služe čak za lijep i ugodan život. Stare garaže nikome nisu bili potrebne i brzo su demontirane, a na njihovom mjestu pojavio se čvrsti, metalni okvir buduće zgrade. Michael i Julie planirali su napraviti visoku građevinu, a sebi prostran dom. Ubrzo je zgrada počela poprimati konkretniji oblik, a Michael i Julie bili su sve bliže ostvarenju svog sna. A tek kada vidite kako dobro izgleda unutrašnjost!

Pogledajte video!

Trenutna vrijednost zgrade procjenjuje se na nekoliko milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. travanj 2024 08:39