Uređenje bez greške

Lijepi dom za četveročlanu obitelj

 

Na 89 četvornih metara prostora smjestio se ovaj prekrasni obiteljski dom prepun šarmantnih detalja, životni prostor za poželjeti. S tri spavaće sobe, velikom kuhinjom, dnevnim boravkom, prostranim hodnikom i kupaonicom predstavlja ugodno mjesto za život četveročlane obitelji.






Uređen u klasičnom skandinavskom stilu, stan na fotografijama obilježava neutralna paleta boja uz neizostavne biljke kao dašak zelenila. Dnevni boravak namješten je lijepim komadima namještaja s posebnim naglaskom na detalje od drva i ratana, a ukrašen je i brojnim jastučićima i lijepim teksturama pletiva, vune i šiblja. Cijela je prostorija opuštajuća, a toplinu u nju unosi drvo parketa i komode.










Kuhinja je ujedno i prostor blagovaonice, a uređena je jednostavno i funkcionalno, s brojnim kuhinjskim ormarićima krem boje postavljenima uz jedan zid prostorije. Ovalni stol dovoljno je velik za okupljanje brojnog društva i velike obitelji, a dodatno je istaknut bijelim lusterom.




Glavna spavaća soba impresionira neočekivanim detaljem zlaćane tapete s biljnim uzorkom koja dominira prostorijom dok je ostatak uređenja neutralnih boja. U sobi se, osim kreveta, nalaze i svijetla komoda za stvari, kao i drveni noćni ormarići. Cjelokupna garderoba skrivena je iza velikih zavjesa te se proteže cijelom dužinom zida.




Manja spavaća soba predstavlja odličan primjer prostorije s platformom koja je ujedno i prostor za skladištenje odjeće! I u ovoj prostoriji pažnju privlače upečatljive tapete koje prikazuju zvjezdano nebo. U sklopu sustava otvorenih polica za knjige nalazi se i praktični radni stol.


Treća spavaća uređena je u skladu s ostatkom stana, a obilježava ju pregršt tekstura i dizajnerskih detalja te je ugodan prostor za boravak.






Izvor: Planete Deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 06:46