Studio Arhitektri

Linea Caffe na još jednoj lokaciji

Poznati zagrebački caffe bar Linea Caffe otvorio se na trećoj lokaciji, i ovaj put u Novom Zagrebu. Caffe bar se nalazi na adresi Julija Knifera, a za interijer je zaslužna arhitektica Boška Bahtijarević iz Studija Arhitektri.


- Prostorom dominira minimalističko uređenje u neutralnim nijansama poput sive, smeđe i pješčane bež, nasuprot kojih stoji zid obojen u jednu od najpopularnijih boja za uređenje interijera ove sezone - spicy mustard, odnosno boju senfa - kažu iz Linea Caffea, koji su prostorom željeli stvoriti ugodnu atmosferu, a ljubitelje čokolade razveselit će informacija da se i na trećoj lokaciji može naručiti topla čokolada Callebaut, belgijska čokolada u šest okusa.



- U ponudu smo uvrstili široku paletu omiljenih domaćih piva, poput Gričke vještice, Crne kraljice, San Servola, Fulira, Zmajskog i još mnogih drugih, dok od točenog imaju Novu rundu, vrhunsko domaće pivo jednog od prvih pokretača craft pivarstva u Hrvatskoj, čija se proizvodnja temelji isključivo na svježe točenom pivu - kažu iz Linea Caffea.


Foto: Linea Caffe

Izvor: Magazin Like!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 10:40