Ne propustite!

Ljubitelji arhitekture, dizajna i interijera potražite luksuzni magazin D&D GOLD na kioscima

 D&D Gold
Tradicija se nastavlja: šestu godinu zaredom ljeto možete provesti listajući naše pažljivo stilizirano i sadržajno probrano izdanje

Nakon pune dvije godine polako nam se ukazuje dugopriželjkivana slika ljeta. Za one koji slobodno vrijeme provode na užarenom gradskom asfaltu organiziraju se razne manifestacije, koncerti, ponovno se odlazi na vjenčanja, oživljava se i kulturna scena, a mnogi su s nestrpljenjem dočekali godišnji odmor i odlazak na more, gdje društvenih aktivnosti i događaja ne manjka. Ipak, pobrinuli smo se da vam nadolazeći mjeseci budu još zanimljiviji.

Naime, već šestu godinu zaredom ljeto možete provesti listajući naš specijalni magazin D&D Gold, koji tradicionalno donosi teme za sve ljubitelje arhitekture i dizajna, zaljubljenike u interijere te sve one koji prate kulturu stanovanja.

Posjetili smo čak pet spektakularnih kuća diljem Hrvatske. Naslovnicu ovogodišnjeg izdanja krasi crna kuća u Istri okružena šumom s pogledom na Kvarnerski zaljev i otoke, a posjetili smo i divnu kuću na Braču, koja je odličan primjer kako uspješno pomiriti vječna pitanja o gradnji u današnje doba u Dalmaciji. Oduševila nas je i moderna kuća u Malinskoj, kao i kuća u zagrljaju maksimirske šume u Zagrebu. Posjetili smo i nekoliko stanova, a izdvajamo onaj uređen uz feng shui.

Gotovo sve kuće i stanove koje predstavljamo potpisuju naši domaći arhitekti, a to nas je potaknulo da nekoliko njih pitamo kako zamišljaju vlastitu idealnu kuću. Zamolili smo ih da nam skiciraju, ilustriraju i opišu svoj dom iz snova. Njihove su vizije interesantne, a često i neočekivano - skromne. Kao i svake godine, osmislili smo i nekoliko vizualno privlačnih fotoeditorijala. Drveni dizajnerski namještaj smjestili smo u šumu, a kreirali smo i idealnu ljetnu večer na otvorenom.

Naše pažljivo stilizirano, sadržajno probrano i ekskluzivno izdanje možete pronaći na kioscima od četvrtka 7. srpnja, a u prodaji ostaje cijelo ljeto. Časopis ćemo službeno predstaviti javnosti i suradnicima sredinom sljedećeg tjedna na eventu na kojem ćemo dodijeliti i nagrade za najbolje urede u Hrvatskoj, koje smo izabrali u suradnji sa stručnim žirijem u sklopu našeg velikog D&D Grand Prix projekta.

Bez obzira na to jeste li još u uredima ili već uživate na plaži, nadamo se da se i dalje brinete o sebi i drugima te vam želimo ugodno i toplo ljeto uz, naravno, naš D&D Gold.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 16:02